Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSANCI su uvijek imali NAJBOLJE IGRACE !! ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA !
@! Je li ti majmune ne znas čitati? Ribery=Riberi. Svaka stoka ostavlja komentare. A ovo nije papčino najbolji igrači bundes lige, vec kola;-)
nema riberija i dijega?! sta vi mislite o ovoj postavi?
jos da dzeko stigne grafitea...spica, jedan bosnjo najbolji strijelac u prvoj, drugi u drugoj polusezoni :D
Ne znam koji pjanac ovog Lahma stavi u ekipu, covjek veze nema, preko njega ide 80% golova koje bajern primi, mada eto za nas je to nebitno :D Inace odbrana cijela je diskutabilna a u veznom redu nema zadnjih veznih...nego samo ofanzivci.
Jeftino pushim po kucama!
olololololoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooollllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ocigledno je da smo najucinkovitija nacija u bundes ligi !!!
Malo nas je , al nas ima!!!!
Cestitke svima, a posebno nasimm momcima. Bravo!!!
Više ima bosanaca nego njemaca u idealnoj postavi bundeslige :)
Blago nama sto ih imamo:D...U utorak svi na Divič!
Samo naprijed momci. Samo za pravim ljudima prasina se dize ;)
najjaci smo... bravo momci, slijedece sezone hocu da jedan od vas bude najbolji igrac svijeta... Svi mi Bosanci i Hercegovci smo ponosni...
Da se Ibisevic nije povrijedio i on bi vjerovatno bio ovdje. Cak mislim da i ovako zasluzuje mjesto medju ovim igracima, jer je u rangu sa Dzekom i Grafiteom, ali eto ne moze se bas izostaviti prvi strijelac lige. Bas poharasmo (nasi igraci) bundesligu ove sezone :)