Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasane bio si igracina,al si otisao iz repke kukavicki!!
Jarane svaka tebi cast. Ti si dogurao daleko zato sto si srcem igrao za BiH. U tvoje vrijeme, ono prvo poslijeratne dane igrao si sa Glavasem, Sejadom Halilovicem , Kodrom, Konjicem itd, a svi osim Halilovica su ostali patrioti, samo je Halilovic ostao izdajnik koji nije mogao svoga sina ubijediti da je ponos igrati tamo gdje je babovina i za ono sto je babo volio. Ocito da nije Alenu ostavio u amane ljubav za Domovinu BiH koju izgleda ni Sejad ne voli.
To što sam ja veliki patriota ne mora značiti da mora biti neki Alen Halilović samo zato što mu prezime završava sa IĆ, što mu je otac Sejad i što se on zove Alen. Ja sam tako ponosan kad vidim kako recimo moj vršnjak Milan doživljava utakmice reprezentacije sa toliko žara i pun je patriotizma isto kao i ja. Vjerovatno je i Hrvatima drago da jedan momak koji je u Hrvatskoj rođen voli i igra za Hrvatsku. To odakle on potiče nema nikakve veze s tim. Po toj logici da su svi igrači koji su potekli iz BiH zaigrali za rep. mi bi bili u vrhu FIFA ranking liste.
Volim te Bosno !!!!!!
Volim te Bosno !!!!!!!!
Jel to Braco naucio naš?!
spahić glumi kriminalca nije on bio u vremenu kad je Ismet Ćelo bio živ na raport kad su dolazili,druže fudbaler si nije argentina ja da sam policajac hebo bi ti familiju za*** nas je protiv francuske niko mu rijec nije rekao
kade si vec tudi blizu dojdi i gledi vidjaces da cemo pobidsti ja sam vec sade u zenci ovo se javljam iz zence
R.I.P. Bosanksi
eto ti nam kaži mi neznamo
Hasane Legendo naj trofejniji Bosansko_hecegovacki fudbaler .
da li ste culi da je Spahic danas dobio prekrsajni nalog jer je vrijedjao policajca u zenici, i ja sam od druga cuo pa rekoh da upitam sire narodne mase. valjda mu je rekao da pusi k...sad ne znam da li je isitina ali kazu da je neko od policajac ispricao tako
Ajde BiH razvalite i plasirajte se na SP i uveselite narod..
Jel to Bosna igra vecaras?
"UZ NAS JE I BOZJA SILA IDE BOSNA DO BRAZIIIILA" rece DJ KRMAK