Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka jede sta hoce covjek i ja bi da imam love,samo sto nije trebao pustiti da ga isprovociraju pa da vrijedja.
@Rondalo tipicni musliman kad se docepa para, psuje i vrijedja
@duIekreIe svi smo mi isti kad se docepamo para,osim toga njegova stvar na sta ce da ih trosi,on ih zaradio i nema kome da se sta pravda.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kaznio ga Braco što nije u Jablanici na mesu bio kad mu se već jelo.
Uvijek se sjetim one reprezentativne utakmice na Koševu kad her ''Bratzo'' kod izmjene i izlaska iz igre , skida dres reprezentacije BiH demonstrativno mašući njime i obilazeći cijeli krug do klupe sa igračima i selketorom.
Ma muslimana boli k za druge muslimane!Procitao sam da su talibani npr ubili 30 000 muslimana u afganistanu a ameri 670, npr!Ogromnu vecinu muslimana su pobili drugi muslimani!Ko bije muslimane u Jemenu?Na zapadu nema takvih muslimana a ni za afriku nisam siguran!Mozda bijeda neka negdje
Zato je fubal glup sport.
sto ti je balija,sinee... puuuuu
Kako bi ja volio da se svima iskljuci internet u svijetu. Razmisljali bi svi o nekim ljepsim i pametnijim stvarima. Koliko je lijepo toliko je i ruzno ovo novo doba.
Jel poslije tog odreska sereš zlato ili šta ?
ja moralista ...
E moj Bilal Yusuf Mohammed-e, šta ti je to trebalo, reče mu Hasan Brazzo.
Nema veće hinje i licemjera od riberija
Ribery ima sedmicnu platu od 160 hiljada eura, 640 hiljada eura mjesecno. Platio je odrezak 1200 eura. Gledajuci u odnosu na nekoga kome je plata 2000 eura, taj njegov odrezak je proporcionalan obroku od 3,75 eura. Naravno da je idiotski platiti 1200 eura za veceru, ali isto je idiotski placati odijela po nekoliko desetina hiljada eura i voziti auta od po nekoliko miliona eura.
Imati pare je jedna stvar. Biti totalno đubre je nešto sasvim drugo.
Braco kud ces na brata muslimana
Ja bi za raju koja ga je kritikovala otiso i jos jedan narucio koja bolest pa covjek svoje pare trosi gdje hoce
Pa vidio čovjek kako Arapi razbacuju pare pa i on. Tamo prave kolač posut zlatom, (košta preko 1000 dolara).
at The Dubai Mall outlet of the boutique café and is valued at $1,010 (Dh3,700) and presented on a 24-carat gold Sastav: Flour - Butter - Chocolate - Vanilla Beans - Edible Gold Sheet - 23 carat gold
E moj Ribery tako je kada živiš i radiš u normalnoj zemlji.Kada si javna ličnosti a posebno sportista onda si uzor i primjer i moraš da razmišljaš o svojim postupcima. Ovdje na Balkanu imamo i predsjednike koji javno izjavljuju da ne vole svoju državu.Negiraju genocid.I ismijavaju vlastiti narod i nikome ne polažu račun i niko ih ne kažnjava.