Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao znaci mora uvijek biti top formi kao ti si uvijek bio ne presiraj se
Litar ulja 5 KM.
Hasane, naleti li se kad do rodne Jablanice? Vidi li ga iko ikad u Jablanici?
Jes, on je sada Deutsche. Da moze promijenio bi ime Jablanice u Jablaner. Kad je davao intervjue za Italijanske TV, (Dok je igrao za Juve) govorio je njemacki.
Meni je najjači Bayern bio sa Heynckesom, pravi njemački fudbal bez primjesa ikakvih tika taka sistema. Nisam nikad za njih navijao ali taj bi ja period izdvojio. Poslije je Guardiola naslijedio tu ekipu, neki igraci su vec bili na zalasku karijere i nije to bilo vise to.
Nema više Schweinsteigera, Riberyja, Lahma, Robbena i tada Kroosa koji je za Bayern igrao.
Nedostaje Bayernu novi koncept.
Nedostaje im konkurencija koju su sami unistili. Dortmund i RB su firme a ne fudbalski klubovi kojima je jedini cilj zarada i zato im igraju djeca s kojom svakako izbore ligu prvaka. Prodas njih, dovedes nove a Bayern prvu ozbiljnu utakmicu odigra u cetvrtfinalu lige prvaka.
scof@ Ne samo to. Problem je da i oni sami više nisu konkurencija klubovima iz španije, engleske, francuske... Ukupno zaostaju.
Momak ima 26 godina, zavidan uspjeh u engleskoj, jedan on najkvalitetnijih krila u svijetu, zenu i dijete. U bosni s ovim godinama uzimaju od roditelja petobu umjesto cvaje kad hoce na kafu
Pa nije ga Pep bezveze pustio i držao na klupi godinu prije toga. Upravo iz tih razloga, lik ima sve, al mu se ne da previše se umarat.
kako mislis bezveze pustio i drzao na klupi godinu dana kad je frajer imao povredu citavu tu sezonu? a dobili su i fine pare za njega.
Ono da je valjalo ostalo bi u Sitiju kod pepa...