Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đesi akademiće stari patriote, đesi majstore pa ova država je najviše i izgubila zato što ti ne zaigra za nju , ih gdje bi nam kraj bio majistore... A sad se fino pogledaj u ogledalo i skontaj da si neuspio abortus da si karina od čovjeka da si greška prirode.....
...sto se \"saliha\" tice , on je vec odavno o d j e b a o repku BIH, tako da njegovo ime nije vrijedno pomena na ovom forumu niti bilo kojem drugom sa predznakom BH. i zato salihamidzicu odjebi od nas!!!
drzi se hasooooo
Joj sto ovaj AKADEMIK laprnda. De covijece ne mlati vec pricaj argumentovano. Hasan ima najvise titiula osvojenih, skoro pa sve klubske. Za repku je zaigrao sa 18 a mogao je igrati i za reprezentaciju Njemacke, ali NIJE. Hasan je pronosio ime Bosne sirom svijeta u najljepsem svijetlu, sto bi morao priznati Barbarez ipan NIJE. Barba je bio obican klupski igrac koji nema nijedne osvojene titule. Hasan je doveo Misimovica u reprezenaciju BiH... E duga je lista Hasanovih zasluga. Zato de ljudi ne mlatite kojjekakve gluposti.
Hasane legendo..... Najveca zvijezdo BH-a fudbala ... Brz oporavak ti zelimo.
@ HS, SAMO POREĐENJE LJUDSKE GROMADE KAO ŠTO JE BARBAREZ SA IZDAJNIKOM SALIHAMIĐIĆEM JE RAVNO IDIOTIZMU. BAŠ KROZ TVOJ KOMENTAR SE VIDI DA BAŠ TI POJMA NEMAŠ... ČUUUJ, BEOGRAD PROMOVISO BARBAREZA??!!! ;-) AAAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA!!!! :-D :-D EH, PA VEĆE GLUPOSTI NE ČUH!!! ;-) BARBAREZ JE IGRAČINA, MAESTRO, GENIJE I LJUDSKA GROMADA, A MOGO JE IGRATI ZA BILO KOJU REPREZENTACIJU NA SVIJETU, I ON JE TAJ KOJI SE OKRENO SVOJOJ DOMOVINI, A NIJEMCI GA MOLILI DA ZAIGRA ZA NJIH!!! BARBAREZA PITALI KAO, KAKO TO IGRAŠ ZA BOSNU I HERCEGOVINU, A NE NAVIJA 100% STANOVNIKA ZA BIH?? A BARBA LEGENDA NJIMA KAŽE: (U SRBIJI), \"PA NE NAVIJA NI ZA SRBIJU 100% NJENIH GRAĐANA, POSEBNO U SANDŽAKU, KOSOVU, VOJVODINI ITD, A ZA BOSNU I HERCEGOVINU NAVIJA PUNO VIŠE GRAĐANA NEGO ŠTO TO MOŽETE I ZAMISLITI\" ;-) MAH, KO SAM JA DA PRIČAM O BARABAREZU, POKOLJENJA ĆE PRONOSITI LEGENDU O BARBI, POKOLJENJA! @ BOSANAC, HVALA I POZZZ
Preporucujem ti da se ostavis komentara o fudbalu jer si truba.Nemoj vise nikad ama nikad da poredis jednog heroja jednu ljudinu jednog patriotu Barbareza sa supcicem,pedercicem salihamidzicem....Kakav bg ga uzdigao glupane...Barba je i prije Beograda bio junak i ljubimac navijaca....@Akademik svaka ti dala care...dobar komentar...potpisujem...
@HS...prevrce mi se u zeludcu od tvojih rijeci.....podizez jednog izdajnika u nebo kao da mi ostali nismo pratili njegove nastupe u reprezentaciji....pominjes bosnu kao vukojebinu a uzdizez bajern kako tem nije stid...gadis mi se dzubre jedno pokvareno...isti si kao i taj tvoj amidzic koji je igrao za bajern fenomenalno a za bosnu nije htio potrcati,redovno bojkotovao i glumio povrede....sjecam se tekme protiv izraela....gubimo a salih udara igraca laktom po nosu iz cista mira samo da dobije drugi zuti i da ne igra za bosnu...i na kraju pecat izdaje....uzima njemacki pasos i odrice se bosanskog drzavljanstva...eto vam on hebo vas on u dupe sviju koji ga brane......ffffuuuujjjjj smeceeeee.
Niko od ovih sto blate Hasana ocito ne zna da ga nije repka prodala, kao sto je to uradjeno sa 90% nasih igraca. Igre van repke su ga odvele tu gdje je bio i gdje je sada. On nije imao nikakvu potrebu da dodje iz jedne velesile Bayerna gdje ima supermoderne uslove u vukojebinu BiH i hotel Oaza i da se tu prci sa kojekakvim anonimusima koji su u repki samo da bi se prodali. On je opet bio tu i igrao je za nasu repku. Ne vidim da je ista bolje Barbarez od njega igrao, samo sto je Barba zaradio neke dodatne poene u bg i slicno. Stoga Salih samo naprijed! I koliko se puta Salih povrijedio, ko ga je obisao iz NS, dajte ljudi. p.s. AKADEMIK promjeni nick majke ti, ili malo procitaj pravopis i gramatiku!
... DA SE RAZUMIJEMO, NIJE MI NIMALO DRAGO ŠTO SE POVRIJEDIO, BAŠ MI JE ŽAO, ALI ME I NE ZANIMAJU VIJESTI O SALIHAMIĐIĆU, NI GDJE IGRA NI ŠTA RADI.... ON JE SVOJE IZABRAO.
SALIHAMIĐIĆ JE JEDNO NEPOŠTENO PSETO KOJE NIKAD NIJE POTRČALO ZA LOPTOM KAKO TREBA, A U BAYERNU JE BIO KO FURIJA!!! NIKAD NIJE IGRO ZA REPREZENTACIJU SVIM SRCEM. NE ZNAM MRZI LI TAJ SAVEZ NEKO VIŠE NEGO ŠTO GA JA MRZIM, ALI JA BIH IGRAO I DALJE!!! IGRAO BIH ZA INAT DUŠMANIMA!!! ZA INAT FAŠISTIMA KOJIMA JE ADOLF HITLER IDOL I DIKA (ČETNICI - FAŠISTI) I OSTALI.. IGRAO BIH ZATO ŠTO VOLIM SVOJU ZEMLJU I SVOJE LJUDE SVIH VJERA I NACIJA, SVE MOJE BOSNIJANE, \"DOBRE LJUDE\", KAKO NAS JE DAVNO PRIJE 1000 GODINA (MILENIJ) NAZVAO ČUVENI RIMSKI PUTOPISAC PORFIROGENIT!!! TO JE ONO ŠTO DUŠMANIMA-FAŠISTIMA SMETA, HEEEEJ, 1000 GODINA DRŽAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE!!!! ČIM GA JE REPKA MALO PROMOVISALA ODMAH JE GLEDO KAKO DA SE IZVUČE, SMEĆE JEDNO CINCARSKO- FUUUJ!!!
sto rece gore jedan od upisnika, danas-sutra neka se i Dzeko tako sukobi s nekim u savezu i ne htjedne da igra za repku, garant bi i njemu .ebali sve po spisku ... jadno, jadno ... a vjerujem da ste Hasu u zvijezde zakivali kad je spurio italijanima 3 komada u po Italije ... al\' to je proslo i ne vazi vise ... jadno, jadno!
salih je kralj bio i ostao:? sta zna seljak sta je viski.....
Zenica i ja tebi majku i oca
@ eeee sto volim kad se jave ovi sto prozivaju seljake a u post-u napisu \'nemozes\' spojeno !!