Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki vjernik ali i dobar normalan covjek,nije naucio mrziti kao mnogi drugi,neki zaradjuju 40 miliona godisnje pa se ne znaju niti ponasati a kamoli nekom pomoci,onaj ko je naucio dijeliti jedan dio svog bogatstva sa drugima je veliki covjek,zbog toga ne volim mnoge brazilske nazovi zvijezde jer su sebicni i arogantni
Uzivaj legendo jer to i zasluzujes i kao sportista i kao covjek.
Mosnjoci u exstazi ....... samo im servirajte balinluka , nije bitno s kojeg dijela kugle zemaljske ....
Mislis od Džonija Šetača
veoma domisljato 👏👏🙄
Prije svega dobar covjek pa i dobar fudbaler. Kao i nas Edin Dzeko....Respect !
Super svi u ekstazi fali natpis 20 i kusur godina bez titule jbt lester prije osvoji PL od njih
Halo majstore. Drugi najtrofejniji tim u Engleskoj, i ti nešto pričaš? Tišina keru jedan, pričaš o jednom od najtrofejnijih klubova u Evropi. Ustani kad kažeš Liverpool jadniče.
18+5+3 za koga navijas debilu??? za neki klub koji ima manje epl nego lfc ls ahahahahaha ??