YNWA
68

Salah i tokom pauze razmišlja samo o Liverpoolu, na plaži ispisao slogan Redsa

Klix.ba
Napadač Liverpoola Mohamed Salah oduševio je sve navijače ovog kluba objavom na društvenim mrežama kojom je pokazao da i tokom reprezentativne pauze razmišlja o klubu s Anfielda.

Salah je jedan od najboljih igrača Liverpoola, a njegova forma posljednjih mjeseci nije ni približna onoj s početka ove sezone ili iz čitave prošle. Srećom po Liverpool, Sadio Mane preuzeo je golgetersku palicu i Liverpool je još uvijek na šampionskom putu i do kraja sezone vodit će veliku borbu s Manchester Cityjem za naslov prvaka Engleske.

Egipatski nogometaš ovu pauzu iskoristit će prije svega kako bi odmorio svoje tijelo, a navijače Liverpoola posebno raduje činjenica da on neće igrati nijedan od dva meča reprezentacije Egipta, prvi protiv Nigera u okviru kvalifikacija za Afrički kup nacija i drugi prijateljski protiv Nigerije.

Salah je preko društvenih mreža postavio fotografiju s plaže na kojoj je ispisao slogan Redsa "You will never walk alone", čime je oduševio sve navijače ovog kluba.

Inače, Liverpool će nakon reprezentativne pauze igrati veliki derbi protiv Tottenhama na svom stadionu, a nakon toga ih očekuju i obaveze u četvrtfinalu Lige prvaka gdje će igrati protiv Porta. Oni su trenutno na prvom mjestu Premiershipa sa 76 osvojenih bodova, dva više od Manchester Cityja koji ima i utakmicu manje.