Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jok moja nena je kriva teleca glavurdo. 3 kvalifikaciona ciklusa si potrosio sa najboljim timom koje smo ikad imali, prije je bilo puno teze kad smo imali neke Grujice i Grlice a ti imas jednog Dzeku, Pjanica itd i opet te Kipar pobijedi. SMRADU
Evo sta svjetski mediji govore :) parodija https://www.youtube.com/watch?v=Bn3kWoS8uWQ
njega trazio galatasaray ? hahahah kako laze kao i za iran
Evo matematičke šanse. Nakon referenduma u Škotskoj i Kataloniji, Flamanci raspišu referendum i Belgija se raspadne. Grčka anektira Kipar i Kipar nestane. UN zavede sankcije Izraelu i on bude izbačen iz FIFA. Bih pobijedi Andoru i u odlučujućoj utakmici sa Velsom osvoji prvo ili drugo mjesto u grupi.
bravo majstore
pape(k) je u pravu ! Mi navijaci smo krivi ! Odakle je on znao da je Kipar tako jaka ekipa!!!!! Dobro covjek kaze pobjedicemo sve ostale utakmice i sa njegovim 2 boda iz 4 utakmice idemo na EP.
Krivo je more..
Gledam svu ovu pljuvacinu po Safetu i ne mogu da vjerujem...prije samo godinu dana covjek vas je odveo na mundijal ,imali ste igru nije mu se imalo sta zamjeriti ali platili ste danak neiskustvu na velikim takmicenjima.Isti je slucaj sa Safetom kao sa Radomirom Anticem na mundijalu u Juznoj Africi kada je Srbija pokidala kvalifikacije a na turniru izgubila od Australije i Gane...epilog Radomira otjerase a Srbija pade na nivo Estonije i Malte.Pravicete Safeta od blata,svaki sljedeci koji dodje bice sve gori i gori
Safet radi za platu, kad valjaš dobijaš platu, kad ne valjaš dobiješ otkaz, zdravo.
Neumjesno je spominjati teleće glave i sl. Pape je bio loš selektor, opite paljbu po tome kome je volja, a ne vrijeđajte ga na osnovu izgleda...
Ma nek si ti smjenjen , sve ce drugacije možda i teže biti ali cemo izboriti svoj cilj.Mada je zaista štekp , preteško ali ne treba se predati !
Genijalno.Ko treba da se smatra krivim.Mozda Izrael,Andora,Vels,Belgija i Kipar oni trba da se stide i da se smatraju odgovornim sto se mi nismo plasirali.Sram ih bilo a ti Safete stoj ponosno i uspravno ko drvo.Izvini drvo.
Definitivno mislim da gospodin stručnjak više nezna ni šta govori...Polupao je lončiće.
Kakav " mislioc " !!!
Nije da je žaljenje. Nakupio se finih para i da ne dobije posao narednih 5 god. Sretno Sajo.
https://www.youtube.com/watch?v=WsUjylMWIlY&list=UUc_lDQT_YPupAKGRWtvuY9w
eto avdija ..sto si igrao igrao si :)
Nemoj se furat da si nas ti odveo na SP u Brazil, igraci Safete, igraci..,dovoljno si pokazao i hvala sto si otisao.
za ovih 6 utakmica najbolje rjesenje je ciro
Kreten 100%.Kao trener nije bio uspjesan ni u jednoj zemlji.Na prvenstvo u Brazil smo otisli srecom jer je bila najlaksa grupa u kvalifikacijama.Poslije kvalifikacija kreten nije dobio ni jednu utakmicu.Znao je igrati i to je boziji dar a za ostalo je glup ko konj.Da mu izmjere Q inteligencije bio bi jednak sa Ekremom Jevricem ( POSO KUCA)
Nema od tog bista pape.