Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape ako ne povedeš još jednog napadača u Brazil fakat si duduk.
Zec? i VIšća polušpic?
Sta ce nama napadaci... Mi smo mirna zemlja... Treba ostaviti i Dzeku i Ibisevica da se dzaba neumaraju od toliko velikog puta.... I onako kako se ponasa Susic kao da mu je u cilju samo da se pojavi tamo a ne i da pobijedi po koju utakmicu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Istina, falilo nam je golaman, a napadaca smo imali i previse na prethodnom spisku :)
4 GOLMANA !! HAHAHAHAHA...
fejzić i avdukić nisu bandovicu do koljena...............
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vlaški debili kojima smeta Pape nek se jave u osnovnu organizaciju vodovod i kanalizaciju.
Evo vam sad svi ste navalili a što nije pozvao Zeca, a što nije pozvao više vlaha (misli se Stevanovića i sl.), pa ste dobili i vlahe i trovlahe i OPET IMA ONIH KOJIMA NEŠTO FALI. Javite se u mehramet, tamo će za koji dan dijeliti pamet.
je vec koliko ja znam iskucao svoje vza repku nije se cpokztao, ne znam sto ga opet zove... zec ova
http://nekonstitutivni.weebly.com/1/post/2014/05/otkrivena-nova-vrsta-u-bosanskoj-praumi.html Nova vrsta u bosanskoj prasumi
Nisam tip koji cesto kritikuje selektora (Jer to nije moj posao) ali krivo mi je sto je dao priliku Tino-Sven-u i Hadzic-u dok mi imamo toliko boljih i mladih igraca. Arslanagic i Jasmin Šćuk ce nam dobro doci za kvalifikacije za Evropsko Prvenstvo. Momci su mladi i igraju dobro za klubove, posebno Jasmin. Sto je jos bolje, Jasmin igra zadnjeg veznog u Ceskoj za Mlada Boleslav koja ce igratu u Evropi jer su trenutno zauzeli trecu poziciju. Ali opet, ovakvim igracima je potrebna reprezentacija ukoliko bi se mogli bolje prodati. Nadam se da ce Susic ili taj nakon njega njih primjetiti dok nije kasno.
SAFETE TI SI DUDUK KOJI TREBA OTIĆI NISI NAS TI ODVEO NA SP NEGO LAKA GRUPA I PUNO SREĆE U OVAKVOJ GRUPI TI DOZVOLIO DA SE GANJAMO NA GOL RAZLIKU BJEŽI DEBILU JEDAN YEBO TE ONAJ KO TE DOVEDE
Zaha majstore ne javljaj se kretenu Šušiću nek mu igra bratić
Đe vam je šemsa u prvih 11???
bravo stana zasluzeno
Skontao i on da pozove Zahirovica, objektivno nemamo boljeg zadnjeg veznog igraca od njega, da ne govorim da je zasluzio od ranije, posebno u mecu protiv Grcke.
Od A do Ž.
Samo sto ga nije pozvao, ovo je rezervni spisak. Jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze pricati ko sta hoce, ali ovo je najjaci sastav Bosne i Hercegovine - i ovi momci su, da je pravde i postenja, trebali putovati u Brazil. Begovic Fejzic Avdukic Mujdza Dilaver Spahic Bicakcic Arslanagic Zukanovic Kolasinac Salihovic Zahirovic Besic Medunjanin Prcic Misimovic Pjanic Hajrovic Zec Lulic Hadzic Dzeko Ibisevic Hvala - prijatno.
Mi na svjetsko idemo jedini sa dva napadača ako se jedan povrijedi na*** smo ga pa ti pričaj šta hoces Hvala-prijatno
Zec je napadac, ako nisi znao. Vise od trojice nam ne treba, za ostalo konsultiraj transfermarkt. Hvala - prijatno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šteta što nije pozvao onog Đurića iz mlade repke doduše njemu je sada 23 godine, ali dobar je....
Opusteno narode, za sad igramo 3 utakmice a ne 50 pa nam treba luda rotacija. Prva postava nam do jaja, klupa oduvijek kanta bila. Mene nervoza hvata, bilo ko da ulazi sa klupe... Ne pika vam rasprava o ovim novim tako i tako, nece odigrat 5-6 min.. FORZA BIH
Zec mora ici na svijetsko, tu nema nikakvih rasprava. Sjajni Besic takodje. A bilo bi fino od Susica da pozove barem dva igraca iz BiH PL jer bi to dalo njima dodatnu motivaciju da mogu poslje svega nesto uspjeti putem reprezentacije ukoliko se potrude u domacoj ligi. Iskreno, ne mozemo ni uvijek na dijasporu racunati, moramo malo gurati svoje domace putem repke.
Bandovic je bolji golman i od Avdukica i od Fejzica,a poziv Zecu je dobar potez,kvalitan napadac,pouzdan a i ako mu se posreci na SP mog'o bi se dobro prodat u bolji klub.