Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno je kako ovaj balavi i mutavi narod pljuje po jednom Papetu, koji je bio igračka ikona i jedini trener koji nas je odveo na jedno veliko takmičenje. Puno pametovanja za narod kojeg SDA karinđa dvije decenije..
@gumenakita To ti je retardiran narod, koji misli da sve poznaje, a previše pametujemo za jednu naciju kojoj meću političari bruku godina. Ne valja ni Džeko, ni Ibišević, Teletović, Musa, Džumhur, Bašić, Prce, niko ne valja, svima se nađu mane. Samo da je mentalitet kao kod Skandinavaca, recimo Šveđana, sve bi bolje bilo.
@blueblue Alal vera, strašan, inovativan i krativan fazon. Primjer pravog međeda i ublehaša.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On nas je odveo na SP.Sve ostalo je apsolutno nebitno dok se ne pojavi neko bolji.Do tada sutite misevi i igrajte kladionicu za marku.
Nije nas odveo on na SP, vec tadasnja generacija elitnih fudbalera, cije talente nije znao organizovati. Cak sta vise, rastjerao ih je, i time prouzrokovao sve sto se dogadjalo nakon plasmana za SP
Ja strucnjaka i govana, ima taj uspjeh kvalificiranja na SP, ali tad je imao svu srecu svijeta. Druga liga dogodine nazalost
Nadam se da imaju kvalitetan šuškavac...
Kakav li ce suskavac zaduzit..
Sokacki
Zamislim igrača Zukanovića i skontam šta uradi čovjeku. Safete nadam se da te neću sredti na ulici, hrakno bi te u sred face vjeruj.
uslov videorekorder na scat kablo
Zakasni na avion za Tursku, pa vozio nekoliko dana do tamo! Avdija ga navodio po sjecanju!
Kao bedem osmijeh leden
Pogled hladan
SAD MORA NOVE KASETE KUPOVAT
Pape jači si od Mustafe Kemala...
🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷
Već su rasprodali sve napadače i lijeve bekove znaju da su oni nepotrebni kod ove teletine .
Pripremite mu video kaseta...
i šuškavaca protiv uroka
već ih žalim. misle da su doveli stručnjaka ;)