Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi koji podržavate ovog idiota sušića nadam se da će vam ova bijedna utakmica barem malo otvoriti oči. On je nogometna neznalica, korumpiran je i primitivan. On još uvijek živi u 20. stoljeću i savremeni nogometni tokovi, dobrobit njegovog tima i sreća njegovog naroda njemu nisu važni. Važno je samo da je fotelja sigurna, da je plata legla i da nećak igra u prvoj postavi. Kome treba kondicijski trener? Kome treba psiholog? A tek onaj Zukanović, on bi ko igrao za reprezentaciju? Ne dok klan sušić vlada uz neprikosnovenu podršku do srži truhlog i korumpiranog saveza. Jedino još mogu izraziti podršku pravim bosanskim Zmajevima Bešiću, Pjaniću, Kolašincu, Ibiševiću i društvu a sušiću i savezu samo mogu reći fuj. Gadite mi se.
Golemo si mogao ovoliko gluposti napisati ja se samo pitam kako ti nije bilo mrsko , sine moj eto ti znas da njemu nije stalo do dobrobita i srece njegovog naroda heheh nisi ga vidio ni na tv-u dva puta u zivotu a ne uzivo i tu si dosao da ispadnes pametan sa ovim glupim komentarom
@ sultan_fatih Od kad je tvoj dragi sajo pape došao reprezentacija stalno ide padajućom putanjom. Nemoj mi sad govoriti kako nas je odveo na svjetsko, svi mi znamo da on nije zaslužan za to. Nego odgovori mi ovo, kad ga već tako dobro poznaješ: - Zašto Zukanović ne igra? - Zašto Kolašinac nije igrao protiv Nigerije? - Zašto smo protiv Nigerije igrali bez lijevog beka? - Zašto je Ibišević bio zapostavljen na SP- u? - Zašto Tino Sven Sušić igra u prvoj postavi i zašto je kao mlad i neoproban igrač iz slabe lige dobio priliku na SVJETSKOM PRVENSTVU? - Zašto nemamo kondicijskog trenera? - Zašto nemamo psihologa? - Zašto prije SP-a nismo koristili trening centar u Zenici? itd... A o tome koliko ti voliš svoju zemlju i narod i znaš šta je dobro za njih govori i to što si za svoj nick uzeo ime agresora i okupatora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Safete, hvala tebi na svemu, iako nisi mnogo šta ni učinio, zahvali se Ćiri na ekipi koja te je dočekala, uprkos svježe potpisanom ugovoru, realno ti nisi kalibar za ovakvu jednu reprezentaciju i tebi je vakat ić !!
Nakon dan, dva i slijeganja emocija, jasno je kao dan:1.) da smo potcijenili protivnika;2.)da Avdo i pored gola protiv Irana i asistencije protiv Kipra nije za naše reprezentacije,jer nama treba više od jednog dobrog poteza po utakmici;3).Da će izbornik syebati Tinu,ako ga bude ovako na silu gurao u prvi tim,mada po meni Tino super igra i treba mu samo više samopouzdanja koje će mu Safet uništiti na ovaj način;4)da su Džeko i Vedo tipovi napadača koji treba da čekaju lopte sa krila,a ne da se vraćaju po nju do svog 16-erca,što znači da su sad već poslovično loši Lulić,sa lijeve i zbunjeni Vršajević,s desne strane,trebali biti na klupi, a ne standardni Salihović i Mujdža.5).da nam je odbrana šuplja kao sir.Po meni je Bičakčić vrlo loš, a Vranješ je puno boljiAko se sjetimo Argentine Bičakčić je loše procijenio loptu iz slobodnog udarca i sagnuo se i pustio loptu koja je iznenadila Kolašinca i završila u golu,kao i saplitanje Bešića u odlučujućem momentu praćenja Mesija.
Sinoc mi je po prvi put bilo drago sto smo izgubili,uhvatim sam sebe kako gledam na vrijeme ne bi li vise sudija svirao kraj. Zalosno Safete ali istinito. Dusha me boli ali je to jedini nacin da te vise nikad ne gledamo.Nije te bilo u ratu,poslije rata isto nigdje pa si se hinjski pojavio kad je Ciro napravio i ekipu i atmosferu za uspjeh.Tebe je trebalo otjerati poslije one katastrofe sa Portugalom a grupu za WK bi prosao bilo koji selektor.
eno uhapsise ministra :D
Safete, ako si pravi trenere onda pocni da radis svoj posao. Sjecam se kad si u jednom intervju reko kako te politika ne zanima, a pola repke pod ugovorom od tvog brata. Pocni da ganjas talente, pocni da gledas kako drugi igraju, gledaj sta i kako rade i sta TI kao trener trebas da uradis da taj drugi team zaustivis za pobjedu. Ako ces da se bavis sa ovim onda to radi, a ako neces odjebi i daj nekome drugom posao sto ce repku BiH da srcem vodi a ne miris para.
Ti si birao igrace. Ti si pravio ovo sto bi trebalo da se zove taktikom. Ti si davao smjernice kako treba da igraju. PA KO TI JE ONDA KRIV KONJINO NESPOSOBNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemamo mi sta ni protiv Velsa traziti,moramo to priznati vec jednom,slabo je to skroz...
Pape, priznaj da ne znaš, i pritom gledaš vlastite interese. Kad se ovo dvoje zbroji, rezultat je katastrofa koja nam slijedi ako ostaneš selektor. Prvo; kakav backgraund imas kao trener? Sa kojim ekipama si postigao uspjehe? Drugo; da odista jesi trener, ne bi ti nakon Mundijala bio selektor BiH, već bi te angažovao neki, makar osrednji evropski klub. Zašto nije? Zato jer ljudi vide da ne znaš. Staviš bratića i Vršajevića u prvi tim, i onda svi moraju da daju loptu na desnu stranu, gdje se nalaze njih dvojica, dok Lulić lijevo nije dobio skoro ni jednu. Kao; zabiće ga Tino slabašnim Kipranima, i eto slave, novca i dobrog transfera. Ali šipak, momak ne zna. najavio si iznenađenje u sastavu za ovu tekmu u odnosu na onu iz Tuzle. I iznenadio si nas - Tino starter. Čime je to zaslužio? Dao 2 gola za Hajduk! Pa šta? Štilić za Legiju daje stalno i ne zoveš ga. Razlog - onda ima manje mjesta za Tina. Siguran sam da si iz istog razloga otjerao Misketa i Spahu.
Nista nije strasno,ali mi nemamo tim jos uvijek za neke ozbiljne rezultate,e to je problem koji se rijesava dugorocno,a ne s igracima koji to ne mogu ispoštovat,trenutno ne mogu i to je to,to se vidi i po kretanju i po igri,sve je to druga i treca klasa
Prije svega treba se znati da Pape nije nikakav trener. To se vidi iz njegovog trenerskog staža. Trenirao je samo neke drugorazredne i treće razredne ekipe a niti u jednoj se nije proslavio nego je nakon samo jedne godine dobijao otkaze. Ni sa jednom ekipom nije nikada ništa osvojio. Doduše nije ni kao igrač. Jedino je osvajao par puta bajramski turnir u malom nogometu, hahaha. Za odlazak u Brazil je on najmanje zaslužan. To neka zahvali Džeki, Ibiševiću, Pjjaniću i ostalim momcima.
NE PAPČINO, ti nisi zaslužio da budeš tu
do 20 godine trenirao fudbal..samsan shvatio da ne znam igrati da nisam neki talent...i brate dragi napustio fino i uzeo knjigu u ruke da fakultet ganjam.... samo ne znam sta ti cekas susicu...ovo nije za tebe ... ne znas brate i gotovo !
Sto si bolan napustio,trebao si doci u Travnik,zavrsio bi i fakultet,a mogao bi i igrati za Travnik u prvoj postavi,ako imas nekog rodjaka slucajno u klubu.
dok ti brat dok ne proda ovu kopilad necete se okanit, pa i da zadnji u grupi budemo oni ce startat,heej hajdi ti bundesligase i medenog ostavi na klupi a Hajdukovce ubaci u početnu.Taj Susisc zaista bez imalo stida i srama jebe nam zivote isto kao i političari pa čak i visee, da Bog da pogino smradu retardirani, seljački, odvratni
Jb vas jedan poraz, pa ne mozemo uvijek pobjedzivat i mnogo bolji izgube pa idu dalje. A oni ako su dobri kako tvrde pobijedit ce belgiju i traziti prolaz na euro.
vidi ti glave....konju jedan... nismo zasluzili... nabijem te na fesliju....
Dzeko je problem za reprezentaciju i niko vise on teba da ide!!!