Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveći bosanskohercegovački fudbaler svih vremena
Tino ga nacrto
Dijelim misljenje. Najbolji svih vremena. Ove nase zvijezde u ovo vrijeme nisu ni blizu njega. Susic ima jedan problem jer nije rođen u Sarajevu pa se ne spominje kako bi trebao.
Pape je umjetnik fudbala u to vrijeme bio
Dzeko je najveci, a i pape je tu negdje. Statisitke to pokazuju.
Čitam komentare i nije mi jasno kako komentatori ne poznaju svijet fudbala. U PSG-u trenutno igraju : Mesi, Neimar i Mbape. A najbolji strani igrač svih vremena prema ocjeni rukovodstva PSG-a je još uvijek SAFET SUŠIĆ.
LOS COVJEK nije pomogao fk sarajevu u ratu ni gradu sarajevo ni bosni ,u repku dosao i koristio zbog linog interesa gurajuci svog bratica i zbog para lik voli francusku vise od svoje rodne drzave i ganja samo interes
Svima je dobar,samo ga “pametni” bošnjo pljuje…
Jedan je Pape....najbolji bosanski igrač ikad,...najbolji bosanski trener ikad.
Vratite Selektora Safeta Sušića budale daj peticiju da potpisujemo. Istjerali ste pravog Bošnjaka čovjek vas je odveo na svjetsko prvenstvo u Brazil. Daj bolan probudite se pa čovjek je naše igrače kritikovao u lice i hvalio u lice pa eto ja griješim pa ukucaj na YouTube izjave, dokumentarce njegove i da li ja griješim.
Šta je ovo iza smetljarnik
J'sui srneća ledja, u Palmi...
Mural na smetljarniku zgrade
mi uradimo mural šumaheru preko cijele zgrade, likovi na trafostanici pri zgrade oslikaju papeta hvala nevertheless
On je nama podvalio kukavicije jaje tina
On sa kukavicijim jajem je ostvario rezultat, ovi bez kukavicijeg meda ne mogu..
E jbg, neki Bosanac ga nacrto na kapiji a vi to objavljujete kao vijest.
"Najuspješniji selektor" uzeo od Ćire gotov tim i otjerao pola igrača kroz par godina.
Mi nikad ljepsi i bolji fudbal nismo igrali, cak ni za vrijeme Cire..
Prijatelju kojeg Cire.On je doveo Besica koji je bio odlican ,on je doveo Lulica najbolje nase krilo on je doveo Kolasinca.On sa Cirinom ekipom odigrao.jedan ciklusa i igrao baraz i u drugom ciklusu se direktno plasirao. Ne moze biti Cirina ekipa 4 godine
od legende do pakšobe