Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam koga vise interesuje ova reprezentacija ?
@neraization Svakog patriotu
SERGEJ BARBAREZ VELLKI PATRIOTA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dajte molim vas sansu Barbarezu, draze mi je da s njim patim naredne dvije godine, vec s nekim Petevom. Ako nista, znam da ce srcem raditi...
Wengera,Murinja ili bilo kojeg drugog trenera bi mi potrosili kao sto smo potrosili legende Bajevica Bazdarevica Susica i druge....prema tom zao mi je i Kodre i Barbareza a i bilo koje druge legende..
Sergej Sergej Sergej Barbarez, Sergej barbarez, Sergej BARBAREZ ☝️🇧🇦 Jok trebaju bugara dovesti da pokaze Dzeku kako ce sutati na go. Samo patriotizam, atmosfera i srce na teren. Respekt svi imaju Za Barbu. Kakav Jakirovix kakvi bugari 😂😂
Sramotno kako Nenad Bjelica nije dobio poziv da bude selektor BiH toliko je napravio uspjeha sa Dinamo Zagrebom
Samo nek’ zagrmi na tribinama Sergej, Sergej Barbarez, pa neka sve ide u pm
Ostavke stoko neotesana, kakav novi trener, prvo ostavke bagre iz rukovodstva , dok oni ne odu ja necu ni gledat repku taman da je trener Murinjo.
Brate ,bubate sa naslovima i imenima samo da bi mi imali sta komentarisat, nego recite vi tim mamlazima u savezu neka izadju sa imenima provjerenih strucnjaka, dosta je bilo laprdije ,propade nam zlatna generacija dok se smjenjuju nazovi strucnjaci
Ko god bude selektor neće ništa napraviti ,nemamo igrača tj nije stasala generacija ...
tuta bugarin jedno oko nema. daleko ćemo dogurati. samo pitanje u kom pravcu
Ko juce se sjecam, kazu Dusan Bajevic, to je to. Nema dalje, najbolji, preporodice nas. A ustvari sve isti racku, moze doci Mourinho, isto ce biti, jer politika odlucuje. Bili smo na svjetskom i to u Brazilu, njima je to doviljno, bili smo , historija je ispisana, dovoljno je. U buduce samo peremo pare, nece BiH nigdje vise , nikad. Nitad.
Nemore nama ni Arsen Venger pomoc',ne ide pita od govana. Nemamo kadra i nismo kadri.
Samo Barbarez!
Najgori su ovi delegati iz kantonalnih saveza.90% je seljacina koji su igrali u Ž ligama i kako ocekivati promjene pored Begica koji je igo za Fk Butmir,Dominkovica koji je ranije udaljen iz saveza zbog malverzacija,Rascica koji dolazi iz Fk Gorazde,O delegatima RS je apsurd i pricati.Kud dalje kad je Braco Gumena Glavusa (Fk Vrbanjuša)dobitnik 6.Aprilske nagrade Grada Sarajeva.
dovest ce nekog sto je navijacima simpatican....i tako dignu atmosferu da bi dalje krali i unistavali BH fudbal...
Pa de ako ljudi bez iskustva mogu biti treneri i selektori, evo ja se nudim za upola manje para od bilo kojeg kandidata!
@Mirsudin jebbo ti kockar mater pokvarenu. Ako se i kocka, ne kocka za tvoje pare. Smrdo pokvareni, ne guraj njusku u tudje zivote. Pizzda ti materna, usmrdjena.