Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegov otac priča da je Ibri porodica sve i da sa svima razgovara prije nego donese odluku. Izgleda prijek i ne hebe nikoga, ali u njegovom privatnom životu nema skandala, afera, ljubavnica i sl. Javno govori da u njegovom životu postoji samo jedna žena. Jako je vezan za porodicu, uključujući sestru koja ga je odgajala i oca.
A što prijateljstvo stavljate pod navodnike?
Rekao da ce se vratiti u Malmo gdje je i ponikao, on odabrao opet Milan. Naravno lova u pitanju
Koja razlika izmedju naslova i samog teksta. Ofirno ba.
Ahahahaa Ibra vjeran milanu casa de milano..koji kralj
Pa covjek je izabrao jedan od najvecih klubova svih vremena još je povratnik i tu ima od prije svoj status i prijatelje..kojom logikom otic u Bolognu a tražen si u A.C Milanu