Sarajevo opet poraženo
0
Sa Janjošem na titulu - nemoguća misija
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Isanovic je Pitar i ne vidim nista lose u njegovom kometaru. Cala nema autoritet i to je svima jasno. Skoro izbjegava da igra utakmice, a Cala mu gleda kroz prste. Bolje da je otisao u Meksiko, barem znas na koga mozes racunati...ovako igra kad hoce, kad mu se ne igra samo kaze Cali \"ne mogu\", pa ti formiraj strategiju na igracu kojeg \"nema\"...plus sto plate kasne...ne moze se reci da nema problema...
fks se jos nije rijesilo bolesnika koji su unistili brand kluba.
@ Fedja dragi, jucer u Tuzli Gvardiola i ekipa nebi boda uzeli, i Cala je ovde najmanje kriv. Kazem ti da pises kao da navijas za zeljA jer unosis nepotreban nemir u nase redove, Sa-x je jak portal... Polako, proigrat cemo. Vec vidim tvoj tekst nekad u Maju: \"Bordo noc na Glavnom Gradskom Trgu\" :) Ko se zadnji smije najsladje se smije! SARAJEVO JE ODUVIJEK I ZAUVIJEK! MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU I IMAMO ULICU PO FUDBALERU! MIRNO!
Eto tii nam reci.. ti si jedan obicni animirani lik i nije tvoje da pises o FKS nego da gledas crtice i svog omiljenog brku iz druge galaxije strumf ostaje strumf
Manijak sam od srca i duše tako da nikada ne reagujem na tesktove o pitarima i pitarskim utakmicama bilo da su dobri ili loši. Međutim ovakva \"analiza\"stanja u FK Sarajevo me bukvalno natjerala da uputim kritku uredništvu jednog sasvim pristojnog portala. Tekst je totalno senzacionalnog karaktera, Janjoš je etiketiran kao neuspješan,neadekvatan,nesposoban a izgleda da projekte vodi isključivo u krah. Sve bi ovo bilo ok, jer svako ima pravo na vlastito mišljenje i analizu,da je ovaj članak objavljen pred sami dolazak Janjoša na kormilo FK Sarajevo. Ne znam kako je Vaš novinar tada pisao o Sarajevu i Janjošu ali znam da ovakvi tekstovi koji su primjereniji BUM-u ili Svetu ne bi trebali biti objavljivani na Sarajevo-x.com. Novinari često daju sebi za pravo da nečiji dignitet i rad srozaju u jednoj rečenici a da ne govorim kako znaju etiketirati gradove ili klubove : \"Sarajevo ne zaslužuje utakmice reprezentacije\" i sl. Ni Janjoš ma kakav bio ovo ne zaslužuje. VOLIM TE ŽELJO!
@FGR ne kontam xD po cemu se ponasam da ko za zelju navijam :D
Zeljo je pravi Islamski klub. Svima POST traje jedan mjesec a njima cak SEDAM GODINA hahahahaha. Ovo je senzacija kao da je Rudar Prijedor pri vrhu tabele. Imaju 35 bodova i uhvatila ih euforija, a Sarajevo ima 34 i ne valja nam. Ovo je pokazatelj razlike u velicini ovih klubova!!! I Fedja ne kaki ziv bio, nemoj se ponasat k\'o da za zelju navijas!!! MIRNO
heheheh.. Simpatican si djecak, haj gledaj crtani, Gargamel se probudio!
zalite se sad na crveni karton, mozda vam opet srede da igrate sa slobodom..pa tako dok jednom bar bod ne izvucete..jadovi ne mozete dobiti zadnju ekipu na tabeli i pricate o tituli..dodji na grbavicu i pogledaj kako se igra i kako se navija, ako ti je mrsko da silazis sa brda onda ostani tu i cekaj derbi ;)
Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija.
Ma pustite strumfove, oni su skroz nevazni Pa zar ijedna ozbiljna navijacka grupa moze staviti strumfa sa bakljom kao svoj logo? To im nije bilo dovoljno pa pjevaju pjesmu mali leteci medvjedici sto znaci da imaju ljubav prema crtanim filmovima :) sad se ocekuju nove pjesmice iz baltazara i popaja, strasnnoo :) Toliko o djecijoj navijackoj grupici strumfova
POSLANIK MUHAMED RUPA NA GOLU SARAJEVA.... HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS....
BRKO IZ DRUGE GALAKSIJE JE ZAKOOON ...:)
Strumfici, ponesite foto-aparate na Kosevo :)
Polje \"nadimak\" sluzi da u njega upisete svoj nadimak, a ne nadimak onoga kome se obracate. Ako hocete da naznacite da se vas komentar odnosi na komentar nekog drugog ucesnika u diskusiji onda u tekstu poruke na pocetku stavite @nadimak. Ne budite papci, makar naucite kako komunicirati na internetu.