Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevezano za Bayern, ali draže su mi ekipe koje posluju u plusu i koje su negdje na sredini tabele i ponekad iznenade dobrim rezultatima nego ekipe koje upumpaju milione i milijarde i osvajaju, i kada dođe neka kriza nemaju da isplate igrače, i radnike u klubu.
U Barsi mislili da ce vjecno imat para, kupi Kutinja za sto mil, kupi Dembela, kupi onog , ovog, ma q..vise..Zap*dili su sad
Normalno da je Barcelona u dugovima kada je Messiju dala 500 miliona eura za 4 godine da igra kod njih da ne ode u PSG ili u Manchester City. Gladni Argentinac je bezobrazno trazio 500 miliona eura, kad vidi da ovi u Barceloni placu za njim, kume i mole ga da ostane. Bayern dobro radi, kupio je Robbena iz Real Madrida, kad su ga se rijesili na rasprodaji, lik im godinama odlicno igrao, za male pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najbolje organizovan klub je klub koi trosi onoliko koliko ima.
@fbUser1586780302 , Barcelona je klub koji daje Piqueu i Busquetsu godišnju platu po 20 miliona. Njih dvojica koštaju Barcelonu zajedno 40 miliona godišnje. Kakvi debili vode Barcelonu nije ni čudo što su gotov bankrotirali. Ajd za Messija manje-više jer na njemu svakako zarade mnogo više nego što njemu daju.
jeste ali gdje je finansijski fair play...kupuju igrace za stotine miliona eura, placaju im po pola milijarde i tu i tamo nesto osvoje i kaze evo ih među najuspjesnijim klubovima.u sustini to sto se nekom to tolerise a nekom ne znaci da su takmicenja neregularna.
Pa kako bi zaspao da si u NK Siroki?
Njemacki menetalinet, isplatili novi stadion prije vremena, a ne kao juznjaci da zive na veresiju
@ZaKadTiToTreba E moj ti, pojma nemas. Da je banka mogla posuditi, ucinili bi to. Dortmund nie bio likvidan, nisu imali nikakvo pokrice da vrate kredit dignut u banci. Jer su vec imali hrpu kredita i dugova. Bayern im je dao BESKAMATNI KREDIT, citaj! Barem je to lako dostupno
Sad se vide pravu velikani fudbala!
Izglrda da se Rmenige nameracio da dovede Messija
što ti švabo nebi taj digo kredit kad bi ga puškom tjero i donekle je upravu
Svabo ti je to..zna ekonomiiju. .drugi znaju sam gdje ima kredit minus itd trosak veci od primanja u neminovno minus
@ZaKadTiToTreba 100% istina Dortmund.. Zna se to...Ali Balkanac nevoli istinu da cuje
messi se barsi isplati koliko god da ga placaju, sto na terenu sto van njega. prodaju milione njegovih dresova, sponzori dolaze zbog messija ali kako mogu davati po 20 30 miliona godisnje na beskorisne igrace poput piqea, busketsa grizmana
Treba ih kazniti marš u nižu ligu...
što bi rekao Messi: "volim Barsu do zadnjeg eura".
@fixator , ako Pique, Busquets, Dembele i Grizmann mogu zajedno primiti od Barcelone 100 miliona godišnje (i nije ih sramota) , Messi zaslužuje barem 300 miliona ako se pogleda koliko im donosi i na terenu i van njega.
Moj Rumenige vi ste imali Honessa, ili imate jos. To je istina.
Bitno je da Messi spava mirno..
Bayern je spasio mnoge klubove od bankrota u Njemačkoj. Čak neke nižerazredne klubove. Organizuju prijateljsku utakmicu, sav prihod ide tom klubu plus im dadnu bespovratni kredit. Čak su i Dortmunda izvukli iz kanala sredinom 00'