Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro mu je ovo Real ili ništa, samo ga malo j€be što imaju i slike i video-zapisi sastanka njegovog menadžera Sahra Senesieja s Mateuom Alemanyjem i Jordijem Cruyffom u jednom hotelu u Barceloni. Zar je problem priznat da mu je Real dao veću platu, a ne serkit s demagogijom?
Gledaj navijača Reala što klepaju minuse 🤣🤣 Gospodo, imate Google, ukucajte i sami se uvjerite, ne ignorišite realnost
Sta znaju levati. Rudiger se u vise navrata povezivao sa Barcom.
Neka te tu da ona djeca imaju koga levatiti, smijesan si!
mašina ,dobro nam došao
Odličan igrač
Ako hoćeš da osvojiš Ligu Prvaka dođi u Real Madrid, kad mrtvi Nacho ima 5 titula može i Rudiger koju uzet
Dobro je pa nema crnaca u politici jos. Ovo ce unsitit EU.
Dobar izbor bruda
Real bira bolje igrace od Barcelone. Opet su doveli jako pojacanje, Barca juri starog Lewandowskija a on ako se ne uklopi u igru Barce onda opet moša. Real drzi sve konce a Barci odavno sve puklo od kako je otisao Xavi, Iniests, Messi, Suarez. Nece oni jos dugo imat dobar tim.
Vrhunski igrač.
mesar