Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
more bit da ides al kao gledalac i pitat ces se \"eh da mi je biti kao miske\"???
Ovaj se pravo prep\'o! Namjerno se povrijedio samo da izbjegne dzeku:-)
Al\" 2014 godine, vjerovatno je na to mislio..
normalno da idu, mogu, imaju para da uplate aranžman, a mi ćemo morati naše momke gledati na TV-u. nepravda pa to ti je.
sine jesi ti siguran koti je tata
a i ja gledam... ovi dusmani sve nesto glume da ih ne interesuje, a 2/3 komentara je od njih. I onda jos komentarisu u kontekstu sto znaci da i citaju... Hahahaha, neka, neka. Samo vi citajte i uzivajte!
njima se rahat moze pjevati: gazi gazi gazi Ciganeeeeeeee Ciganeeeeee Ciganeeeeeee gazi gazi gazi Ciganeeeeeeee Ciganeeeeee Ciganeeeeeee gazi gazi gazi Ciganeeeeeeee Ciganeeeeee Ciganeeeeeee gazi gazi gazi Ciganeeeeeeee Ciganeeeeee Ciganeeeeeee
...ma imam osjećaj, da kad bi smo mi prdili, pardon puštali vjetrove, na ovom portalu, srbadija i one ustaše bi došli da malo pomirišu šta se to lijepo širi ovim portalom...a kao ništa njih ne zanima bosansko... naprijed Bosno!!!
RONALDO, JEDINO U ŠTA ČOVJEK MOŽE BITI SIGURAN JE.... .... SMRT!!! ;-)
@FEDOR....koje si ti krme to nije normalno...pa vi vlascad ste se ovde raskokodakali,neznam uopste sta trazite ovdje....kakvi ujguri sta ti to dodje ,sigurno neki koji su ti prababu taslacili...hajmo sad krmad vlaska kupite prce odavde i idite u svoje svinjce da vas ne cujem vise ....JAAAASSSSNNNOOOOO.....
Sta je Ujguri, sta ste se raskokodakali? Ima da bude pornic u Portugalu, yebace vam Portugal nanu Ujgursku. Ajde sada Ujguri, cibe bre!
STA IMA EDUARDO SA HERCEGOVCIMA HAHAHAHA PAPAK JEDAN PA ON IGRA ZA HRVATSKU NE ZA SIROKI BRIJEG I HERCEGOVINU LEVATU MALI
Portugal ide na SP u bacanju pogleda u vis i covjece ne ljuti se
ide ronaldo isto ko i eduardo,ruku pod ruku.gutaj knedle,cupaj ruse kose, sipu racqu,uzivaj u gledanju
ide,ide portugal al\' u bacanju kugle...sto se tice fudbala,ne ide ovaj puta,ide BOSNA I HERCEGOVINA