Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze moj kako je ovaj hidrant smijesan, ali neka decko ima pravo na svoje misljenje.
stid me kad vidim da ovaj hidrant navija za zelju. zar se ovakvi I_d_i_o_t_i jos \"proizvode\"
hidrante kako si ti uspio zavrsiti skolu u mjedenici ? cuo sam preko stele jel istina ?
ma najbolji fudbaler svih vremena.. samo kad vidis nejgove golove i driblinge u dresu barcelone sve ce ti biti jasno... sa kakvom lakocom je samo prolazio igrace i zabijao golove... legenda... da ga povrede nisi mucile bio bi jos veca legenda...
jesi G L U P, ronaldo je u izboru FIFE najbolji igrac na svijetu a ne UEFE. medjutim nisi ti kriv sto si R E T A R D I R A N, kriva je majka priroda !
presmijesan igrac a koliko su ga samo dizali. nikad nije smio otici u najjacu ligu na svijetu a mafia iz uefe mu preko stele dala zlatnu loptu. berkamp je za njega izmislio fudbal !
ma on je meni najbolji napadac svih vremena...nesmijemo ga zaboraviti