Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće keksa
Kaze Ronaldo otupila mi belegija treba je naostriti...
Keksa i banana
ali najjace kad ronaldo kaze of couuuurseeee i nabije onu neobrazovanu facu...... ali on ima milioneeeeeee, sirotinja to voli Ronaldoooooo, još nepismena
Vazno da si ti obrazovan twixcokoladica
A ti vjerovatno "obrazovan" formalno, ali ne i suštinski, neki akademik s društvenih ili humanističkih nauka pa sad pametuješ. Poznajem takve "akademike" što mrze cijeli svijet jer oni ne znaju da unovče znanje ili učenje napamet.
Kad joj se roni potpiše na čelo.
Sexando
Petit Beure
Ajmo Ana srićo u Al Nassr CR9 ako te ne bude mogao odradit sam tu je i Brozović tvoj sunarodnjak za jedan uzbuđeni grupnjak!!
Kriptokretenka al jebozovna
Bolja od Ronalda za klasu.
al mu se uvlaci u dupe.Al me duperiraaa.ovo ono🤣🤣🤣
Za nju bi Petar Bozovic rekao Joj sto bi ja ovo j……o
Uletit će joj Ronaldo klizeći 😂
Članica ženske nogometne momčadi.
Pada analni
Pripremi nekolko milioncica Ronaldo za zataskavanje jos jednog silovanja
Nije važno ko ima vise titula nego čija je veća
Splicanke ❤️
Postena ko i sve