Upoznat će svog idola
14

Ronaldo poslao ponudu najljepšoj sportiskinji Hrvatske, prihvatila je poziv i sve objavila

H. H.
Ana Maria Marković (Foto: HNS)
Ana Maria Marković (Foto: HNS)
Ana Maria Marković (23) članica je hrvatske nogometne reprezentacije i jedna od najljepših sportašica svijeta, a sada će dobiti priliku da upozna Cristiana Ronalda.

Marković svoju karijeru gradi u nogometnom klubu Grasshoppers gdje je od 2020. godine, a redovno objavljuje fotografije u kupaćim kostimima na svom Instagram računu koji ima 3 miliona pratitelja.

U videosnimku koji je objavila otkrila je da će upoznati portuglaskog asa u sklopu saradnje s Binanceom, jednom od vodećih kompanija za kriptovalute, a jedan od vlasnika je baš Ronaldo.
"Moj najdraži igrač je Cristiano Ronaldo jer je tako disciplinovan. Nosim broj sedam upravo zbog njega, a zahvaljujući njemu igram nogomet. On mi je motivacija i simpatija. Nije me briga ima li neko više trofeja od njega. U mom srcu je samo jedan GOAT, a to će uvijek biti Ronaldo", rekla je Ana Maria.

Nogometašica je rođena u Splitu, ali se preselila u Švicarsku kada je imala 12 godina.

Nogometom se počela ozbiljno baviti s 14 godina, a Hrvatica i slavni Portugalac trebali bi snimiti zajednički video u sklopu reklamne kampanje, dok datum tačnog susreta nije poznat.