Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real ce se raspasti kao Inter
Ma ostaje 100% covjek sta vam je.
Sto bi ga prodali Manchesteru za 58 mil kad ce Anzi ili PSG ili Monco dati 100 mil i vise kad vec hoce da ide ili ce ostati do kraja ugovora!
Malo samo podižemo cijenu sa par odbijanja. Opcija Man Utd bi bila na stolu samo da je Ferguson i dalje trener. Vjerujem da je ovo samo malo previranja oko cijene - plaće. :)
kakve veze ima Ferguson. Ako Ronalnp voli Utd zasto se ne bi vratio, ne voli ga radi Fergusona. Uostalom, Fergie je i dalje u klubu.
a jbt jedni pisu kako je potpisao do 2018, drugi pisu da je odbio, jedino sto mozes zakljuciti iz ovih medija je to da je Ronaldo ziv :D
Jesi siguran? http://cristiano.ronaldo.swellserver.com/news/top_stories/auto80.php
Dobro bi bilo za engleski nogomet :) I Murinjo i Ronaldo nazad na ostrvu
Ako bi se vratio u United, opet bi bio najbolji.
Dao u Realu duplo vise nego sto je u Man u :D
Pa logično da je dao kada je na vrhuncu karijere :D
Ronaldo je ugovorom vezan za Real i naredne dvije godine..
A možda ga kupi i Bayern - ne treba nam, ali imamo viška keša pa bi ga bilo fino vidjeti kako plače na klupi :D
Ko VI?
Hikiću, s Dodinim robovima ne komuniciram, virtuelno ste opasni a u reali vas samo Bog može naći po kakvim se rupama zavlačite. Zato odj...