Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je tokom karijere zaradio toliko para da moze da oprostite s njima ghuzicu brisati,sta ce mu vise.
Pa cisto sumnjam da je zaradio da moze sa 242 miliona guzicu obrisati. I da ima dvije milijarde zaradjenih puno je opet 242 miliona
Nije Ronaldo Pjanic
Covjek igra i voli nogomet, a ima priliku vidjeti i kako su zavrsili mnogi koji su u fudbalu krenuli za novcem ili klubom "sa imenom" umjesto igrom - ili klupa pa kraj karijere ili kraj karijere. Svaka cast na odluci!
bagra arapska
Bjaaaaazi ba ne prosipaj se vise penaldo, peMzija i poklopit se usima. Ende.
PJANKE DI SI BAAAA
Hoce covjek da igra, ljudi su debili, oni bi njega penzjonisali sa 35 god, gotovo je kaze, sta je bolan gotovo? Isto za Djokovica kad je imao povredu ruke, gotovo kaze, lik osvoji jos 5, 6 Gs nakon toga, ako covjek misli da moze igrati jos na vrhunskom nivou onda zbilja moze, ne treba njemu neko govorit kad je gotovo.
Ma sta njemu znace pare, moze mu biti za 16 zivota.
Nema on pluća za Saudi.
Jos bi dodatno unistio pluca jer bi se navukao na šišu
Slava je veća od para, to možeš vidjeti i po našim političarima, koliko god su ukrali oni bi ipak da još malo budu zvijezde.
eto him pjana dosti je