Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek rekao ono što svi misle, realno
Pa i jest tako. Kad Barca pobijedi obično je to golijada Messija i odlična igra. Kad Messi ne igra Barca gubi.
U prvoj utakmicu messi dao 2 gola koja su sasvim « obicna » a svi ga proglasise « vanzemaljcem », prvi gol lopta se odbila od precke i njemu na noge, drugi slobodnjak moze svako pogoditi, i pjanic je pogodio protiv grcke pa nismo rekli da je vanzemaljac, ja ne kazem da messi nije igracina, al ono pretjerivanje u prvoj utakmici je ipak previse
Najbolja devetka svih vremena. Šteta za one povrede...
@MarlboroGold tacno. Povrede su ga unistile,i ovako je legenda a da ga je zdravlje poslužilo, uh.... Steta
Pa naravno da je tako,kad ne igra ili nije njegov dan,Barselona je na nivou Tenerifa.Covjek im zaradjuje platu godinama vec.Kad ode bice gori od Reala kad je otisao Ronaldo.
Tako je to moj Rona, ti kad si igrao osvojili ste mundijal u j.koreji jer si ti bio odlican, ali ste izgubili od Francuza 98 jer si ti bio los i kazu "drogiran"..
Zato dok je Mesija u Barci, za njih više neće biti trofeja lige šampiona. Realno je mastor, ali ne zrači na saigrače onako kako bi trebao.
@Iron: Ti si onda ili glup, ili slijep. Pogledaj snimak utakmice jos jednom. U prvom poluvremenu im je Messi servirao ciste zicere, a debili promasili. Naravno da Messi ne moze uvijek nositi cijelu ekipu na ledjima. Dok je bio Iniesta, koji je znao dodati odlicnu loptu, Messi je igrao u napadu i zabijao. Sad Messi nema koga na sredini terena da mu posalje dobru loptu. Coutinho veze o zivotu nema. Rakitic igrao odbranu. Vidal je pajser.