Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omar Tipura. Jedini novinar čije članke uživam čitati. A sta reći o Ronaldu i Messiju, samo im poželit da potraju još koju godinu i ništa više. Direktori fudbala.
Koliko će se samo suza proliti kad se njih dvojica pripreme za penzije :/
Pogledajte samo treci pogodak Messija u prilozenom videu i sve je jasno. Messi je najbolji fudbaler SVIH vremena i tu nema nikakve dileme. NAJVECA razlika izmedju Ronalda i Messija je u tome sto TIM donosi Ronaldu nagrade a MESSI timu.
Glavno je pitanje ko poslije njih? Hazard, Neymar mozda? Niko im nije ni blizu, oni su obiljezili ovaj period.
Ronaldo je mašina, Messi je čarobnjak...Kraj priče..
Messi: Nevjerovatna elegancija sa loptom ,magija, potezi, driblinzi, asistencije, kreativnost. CR: istrajnost, treniranje, skok igra, snaga, brzina, spremnost, instikt. ne mogu se porediti 2 razlicita tipa igraca, ali ono sto je cinjenica je da se CR dokazao i u engleskoj gdje je bio i najbolji strelac i zlatna lopta..i jos + sa reprezentacijom uzeo EURO.
Jedna te ista finta zadnjih 10 godina i tovar penala, da nije fizicki azbaha i brz bio bi prosijecan igrac, Messi je klasu iznad njega
Messi je igrač koji radi stvari koje nijedan drugi igrač nikad nije radio. Što se tiče driblanja ide on pa praznih 10 mjesta pa neko drugi, vjerovatno Ronaldo Luis Nazario De Lima. S druge strane C. Ronaldo je brutalno učinkovit.
da se ne raspravlja dalje, Messi i Ronaldo su najbolji ikad
Ne postoje dvojica najboljih, vec jedan najbolji. Za fudbal, ko zna, shvatit ce. Ko ne zna, nece znati nikada!
Uzivajmo jos koju godinu,tesko ce se u bliskoj buducnosti pojaviti dvojica ovakvih majstora u isto vrijeme da ovoliko dominiraju na velikoj sceni.
Messi je najbolji na svijetu u historiji fudbala a Ronaldo je bolji od svih ostalih
Ovo je privilegija velika.. zivjeti u dobu ove dvojice. Prepucavanja su trajala godinama, a cini mi se da ce trajati i stoljecima. Stvarno treba uzivati u igrama obojice,jer nakon njihovog zavrsetka karijere ce proci dugo dugo godina dok se ne pojavi neko slican. Uzivao sam u pricama o Peleu i Maradoni, a jos mi je draze sto sam svjedok magije ove dvojice.
Obadvojca su dobri igraci, nema sta. A fifa je kriva sto se samo njima dvojci dodjeljuje zlatna lopta i to je zalosno. Ispadne da su svi ostali smece.
CAST IH JE GLEDATI, A SVAKI OD NJIH JE NA SVOJ NACIN NAJBOLJI NA SVIJETU...