Uspješna rehabilitacija
0
Ronaldo bi trebao biti spreman za BiH
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldooooooooooooooooooo---------- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dobro, iiiiiiiiiiiiii ?
... i ja bih volio da zaigra, pa da mu Nadarević \"pregleda\" gležnjeve!
derpe..treba mui ucerati u zenici
Jooj sta cu mu raditi ako dodje u zenicu...JOOOJ
Ne treba graditi srecu na tudjoj nesreci. Bit ce mi drago da vidim uzivo najveceg fudbalskog majstora na svijetu. Pobijedit cemo mi Portugalce i sa Ronaldom i bez njega ako Bog da.
Po Hičkoku, on bi se trebao ozlijediti na treningu prije utakmice sa BiH i tako da nece moci igrati, ali da se to sve jednostavno ne bi zavrsilo portugalski savez uspijeva naturalizirati onog brazilca i opet smo dole. No kako javlja srna a prenosi tanjug a exkluzivno za vas javlja radio mileva Ciru uspjeva dovesti malog iz Valladolida i taj covjek ulazi s klupe u 75 minuti i zabija 1 gola i na njemu prave prekrsaj u sesnaestercu nakon cega dolazi do prekida.... Nastavlja se ... :D :D :D
ce vas napuni.....
Ma cim se vrati, opet ce ga neko pregaziti
ma ljudi ba nemojte se zamarat hoce li igrat ili nece!jeste citali sta je ivica osim rekao?ko nam garantuje da se neko nas nece ovrijediti pa sta onda!dobar je rezultat ako i neprodjemo baraz ja sam ponosan na momke!znate li kakvu ekipu imamo za evropsko.nase vrijeme dolazi ako Bog da!treba igrat s njima pa sta bi Boze ako i izgubimo jel smak svijeta?naravno da nije!NAPRIJED BOSNO! lektorre seljacino glupa srami se idiote!
@Prokopnica, To hoćeš kazat da i ti u selu imaš struju.
http://tm87-breza.com.ba/
Pored križa i dodati još malo rasvjete
@Prokopnica E samo radi takvih dušmana i prodanih duša, kao što si ti, ima da ih poderemo ko prvačić bukvar... Idi žali za \"maticom\" idiote...
joj sto me nasmija u zenici ce bit 6:1-pa normalno da ce bit,vidis kako nesvjesno pises istinu ljubomorna dusho,hajde vala nek bas igra,da ne bude pobjedili ih zato sto im ko biva neigra ronaldo...BIH4ever...sretno momci:))))