Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se ronalda brazilca, zidanea i messija, i ne bih znao reci koji je bolji..sve su to veliki majstori
Messi je veliki igrač, ali nije do koljena Maradoni, da dalje ne nabrajam.
ama nema mu ni blizu ravnog
messi je *ebo sve rivale, nije što je fudbalskom vještinom, nego jednostavnošću skromnošću i neposrednošću, iskrenošću i nevažnoćom, najvišim stepenom ljudskosti što je prepotentnim zvijezdama neoprostivo
Jes da danas svi driblinzi moraju biti u trku, ali prije je bilo lijepo gledati igrace (Brazilce recimo) koji bi driblali do besvijesti, samo fazona radi. Ronaldinho je bio jedan od takvih. To danas ne mozes vidjeti.
Zato i jeste fora da se zadržiš na sceni duže od 3 godine.
Ronaldinho najtalentovaniji i najljepsi fudbal igrao, al sam sebe unistio. Ronalda sprjecila povreda. Pele igro s levatima bez ofsajda. Messi 13 godina na vrhunskom nivou, super profesionalan uz malo povreda... tako da Messi jeste najbolji svih vremena.
Ronaldinho da se nije zahebavao, dolazio pijan na trenige itd. bio bi puno duže na visokom nivou, a takvog ne bi nikad ni Messi ni CR mogli dotaći.
@MarlboroGold Mnogi ne znaju da je Safet Sušić imao brata Seada, puno bolji i talentovaniji od Safeta. Ali cuga i cigare su učinili svoje a sad skoro niko da ne zna za njega. Tako ti je sa Ronaldinhom i Messijem. Ne možeš porediti 3-4 godine sa 13-14 godina vrhunskog fudbala.