Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatan pravi razliku na bilo kom mjestu da igra. I dalje od gola, a blize sredini odigravao je tacne i brze lopte i razigravao i krila i sredinu. Problem je sto za Zlatana u spicu trebaju jos kvalitetnije lopte nego sto se u vecini utakmica vidja. Gotovo uvijek su mu iza ledja ili predaleko od njega. Tad se vidi jos manje nego sinoc. Kad igra u spicu, sam Zlatan morao bi biti aktivniji bez lopte, a kad je i primi trebao bi se vise odlucivati za dribling i solo prodor provocirajuci faul ili cak penal.
Ibro odlucuje i ko je trener
Nisu trebali ni igrati, koliko su svi sretni bili na kraju što je 0:0. Vjerovatno su i kladioničari sretni, samo su ljubitelji fudbala ostali uskraćeni. Ali ne igra se fudbal za raju.
kolko srbi mrze Dzurica. toliko i ja mrzim Zlatana
jer se ponaša ko Kanye West . a i haman da je cigan bez identiteta
A ja volim i jednog i drugog
Ibrin dribling: "Ja krenuh desno, on za mnom desno, ja lijevo, on za mnom lijevo, ja opet desno... On ode po kobasicu."
Zlatan je king