Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno najbolji Romin igrač,ostalo su sve drugorazredni igrači,čast izuzecima. Btw jedan od boljih napadača u Evropi,iako ima 33 godine.
ma otice negdje za pare, niti je njemu vise cilj niti moze igrati na nivou na kojem je bio, godine uticu i to je normalno pa je sreca za ove igrace sto mogu zaraditi 50 miliona kod ovih kineza kada u evropi ne mogu vise nista pokazati
idi brate u Kinu...uzmi im 20-30 miliona za 2-3 sezone i onda u penziju....pare na racunu...amra na kurcu kud ce ti ljepsi zivot
Edin je postao klasa od fudbalera tako da bi dobrodošao u svaki fudbalski klub u svijetu,,,
Nece Edin nigdje iz Rima ni kad zavrsi karijeru. Kupili kucu, skrasili se u najljepsem gradu u najljepsoj zemlji na svijetu. Kakav West Ham. lol Moze samo u Lazio. (:
Ma ovo je cisto pitanje para. Dzeko ima dobar ugovor, ako se ne varam 4,5-5 mil. godisnje. Napunio je 33 godine i svakako da nije vise u nekim dugorocnim planovima kluba. Prosle godine nije otisao u Chelsea jer je trazio duzi ugovor, a Chelsea ima pravilo da starijim igracima ne produzava dugorocno ugovore. Dzeko bi volio da ostavi iste uslove, a Romi je to puno. Ako ga ne prodaju ove godine, iduce godine ide bez ostete. Bit ce interesantno kako ce se ovo rijesiti.
Gdje god ode vredi Dzeko...
pa i najbolje bi bilo ostati u Romi
De ba Dzeko pređi da Željo hajruje koju marku :( tuzno, ali istinito