Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupovi su im jedina sansa da nesto osvoje, a oni se zezaju. Kakvi amateri u menadzmentu Rome
Talijani su poznati da maestralno štimaju tekme. Ovo je samo jedan u nizu nastimanih mečeva.
ova roma nakon batistute i kapela je isto ko nasa reprezentacija. nekad iznenade igrom milina ih gledati a vecinom usseru motku
Odbrana katastrofalna
Samo ne dolazi kod ugladjenih nasih lopova ala Zvizdic koji sve fol posten a firma mu sinova radi za Grad gdje je Skaka šef, vidikovac pravi i sl. projekti. Nakon sto je sve rodjake udomio na budzet sad kradu lagano. SDA lopovi su najgori!!! Nista nije bolji njihov haver Campara i Konakovic da se razumijemo. Placa ih onaj iz BBI banke reketas Bukvic. O SDP lopovskom da i ne pricam! Forto i NS nesposobni, Fahro krimos. Sve u svemu - pravac Njemacka, zamolit migrante da nas povedu.
Ispali ko sto je meni moje dijete ispalo iz ruku kad se rodi.....Direkt na glavu
Jao sto si duhovit