Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velez iz kola u kolo sve bolji,bravo Rođeni!!!!
Velež životarenje po sredini tabele dok ne ispadnu. Zrinja i Široki Europa
Kaže onaj nakav levat neki dan "Velež nema šta da traži u Zenici" hahahahhahh
Bravo RODJENI,samo lagano,ko je sljedeci molim :)
Sad ce onaj sudijski expert reci da je sudija pogrijesio zbog toga sto nije ispravno svirao pocetak utakmice
Pisam se na citavu bh premijer ligu .... hordas uvijek bio i ostat ce ... dinamo zagreb .. gledajde na komsije sve vam je.em
Bravo Velež! pozdrav iz Sa
Prije utakmice na moja tv slusam tipa kako onako valjda ne znajuci da je utere govori o maloj posjeti na stadionu i kako igraci ne primaju platu, itd. Dobro se Celik i drzi kakvu mu je sudbinu Kasumovic nanijeti sa "turskim investitorom" koji nema banke na racunu. Ko fol prijeti im suspenzija zbog pisljivih 10,000 eura.
I nek su ih isprašili Komentari pred utakmicu iz Čelika su bili,da Velež nema šta tražiti u Zenici Eto ljudi našli tri boda i odnijeli u Mostar
Za dom spremi 😅. Pa u sarajevu DOMA igramo.. Molim vas ispravite tabelu poretka.
Ima jedan crven tim kojeg volim srcem svim a ime mu je VELEŽ
Bgm ili je Velez dobar ili je Celik bas u krizi. na svom terenu nisu imali udarac u okvir gola
GOŠK i Zvijezda09 su godinu nakon odlaska bili odlični..iducu je bilo ispadanje - Velež Nema para - adio
Tisina bijela carapice, propadate kao i Aluminij i listica
@as123987 to ti mislis da nema para
U Hrvata Zrinja i Široki, u Bošnjaka Željo i Sarajevo, u Srba Borac i Radnik. Svim ostalim je neimovno ispadanje. Svima ostalim kad tad otkuca.
Mostar u srcu Velez do groba
Došlo vrijeme Slobodi i Čeliku da pakuju kofere, i Velež će za koju sezonu..navijam da svi TAKOZVANI slavni klubovi odlepršaju...Molim smanjiti ligu na 10 ko HNL!!!
MUSVDG