Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam
@since2morrow ja kontam al i dalje...
@since2morrow Ni ja ne kontam, fali mi neko na slici, a nikako da skontam ko 🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sliko ih Ronaldo
Gledao sam jednom Juventus protiv Lecce-a. Susnježica, blato, vjetar probija do kosti, igrači se jedva kreću po terenu a onaj Del Piero ko na steroidima, trči, skače, pada, gine... i naravno postiže vodeći go. Cijeli stadion mu skandira i plješće iako se igralo u Lecce-u.
Jest mi drago sto su ispali iz lige prvaka samo zbog bufona
PSG Bayern i Juventus ako ne osvoje ligu bilo bi sramota
A imate kokurenciju ma nema
« roditeljska paznja » klix na teskim drogama
Kako glupo slavlje izgleda poslje utakmice.
Valda misle 37 Titula Juventusa ili ?
đe onaj romunaldo
Hahahaha stvarno Klix ima ceste objave,a da nemozes da se ne nasmijes. Gdje je taj snimak? Morao sam otici na drugi portal da bih vidio o cemu se radi. Urnebesan naslov za nista. Vidi se covjek nag okrenut ledjima na pola sekunde.
Bravooo PIJANKA nas Princ .
Naslov konta samo urednik
Klix 37 titula🙊🙈🙈
35 a ne 37
PAPAK NE ZNA NI TRI PRSTA PODIGNUTI KAKO TREBA