Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratio sam stanje na teletekstu i radovao se pri rezultatu 0:3, a nedugo zatim uslijedilo je sranje i poravnanje i po svemu sudeći ispuštanje prvog mjesta. Žao mi je Brendana i njegove družine, a veselim se njihovom povratku u najelitnijem natjecanju.
Bas tuzno je bilo to gledat. Vidilo se nakon utakmice da su emotivno bili povezani za taj moguci uspjeh, davali svu snagu i volju, a onda to sve pade u vodu.
Heh, unajmili vec firmu za proslavu titule 12 maja? Ovi Loserpool fanovi su gori od Man Utd fanova. Bas su luzeri.
Mislim da City na svom terenu ove zadnje dvije nece kiksati, zato Dzeko cestitke na jos jednom osvojenom trofeju u svojoj karijeri, trofeju lige koja je jedna od najjacih na planeti, Liverpool je prosuo bodove protiv ovih "slabijih" ekipa a za osvajanje lige ovakve utakmice moraju se dobiti bez ikakve price.
Eto ga još jedan naslov Džeksone...Cestitke
I Pape se zanio dok je pravio spisak