Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze nam se on svidjati ili ne, ali realno iza njega su sljedeci rezultati: 2001 - Fiorentina - osvojio KuP Italije 2003 - Lazio - 1/2 finale Cup UEFA i 1/2 finale Kup Italije 2004 - Lazio - osvojio Kup Italije 2005 - Inter - osvojio Kup i Superkup Italije i 1/4 finala CL 2006 - Inter - Prvak Italije i osvojio Kup i Superkup Italije i 1/4 finala CL 2007 - Inter - Prvak Italije i osvojio Superkup Italije 2008 - Inter - Prvak Italije 2011 - Man. City - FA Cup osvojio 2012 - Man. City - Prvak Engleske i Superkup Covjek sa Fiorentinom i Laziom uzimao Kup Italije, a sa Interom i Man.Cityem osvajao titule redom bio i prvak lige i kupa i superkupa... Neko kad otvori njegov CV i pogleda uspjehe - realno on je uspješan trener, svidjalo se to nama ili ne...covjek donosi titule...e sad njegov pristup i nacin igranja i taktiziranja je toliko ruzan za oko, da je smarajuci za gledaoce i a ubijajuci i potrosan za fudbalera...al gazadama je bitan samo uspjeh i zato je bitan turcima!
Nebih se bas slozio da je on bitan gazdama. On je mlad trener, a sama cinjenica da u ovim godinama prelazi iz jednog M.Citija u Galatasaraj, znaci iz najkvalitetnije lige na svijetu u jednu da ne kazem trecerazrednu ligu gdje ce da igra utakmice protiv: karabukspora, kasimpase, cajkur rize spor, i sl. je dovoljna da se moze reci da je on pao k***u za usi i da je njegova karijera u strmoglavoj silaznoj putanji.
E jeste Turci izabrali najgoreg trenera u Evropi koj sebe umislja da je trener i preko nekih lobija dobije trenersku ulogu,Borice te se vi za opstanak u ligi sa ovim mafijasem talijanskim.
Cini mi se da bi Galatasaray uspjesno iskoristio svoju snagu i bogatstvo kada bi postavio na kormilo Elvira Baljica ili Sergeja Barbareza. Neznam zasto ne probaju i Amara Osima. U svakom slucaju Mancini je hinja koju treba izbjegavati
Ma ni Rudar iz Breze mu ja ne bih dao da trenira !
propade i galata...
to njemu svijetleca gospa sredila
E hoćete se usrećiti, sad će vam dovesti jedno 5 napadača i ništa ostalo, a vi pripremite par stotina miliona za njih.
Možda je on i dobar, ali meni je govno pravo
Nadam se da ce vratiti Edina u Galatasaraj, on bih briljirao u turskoj
E tek sad nece nista osvojiti. Sad ce Drogba da grije klupu jer ce on imati neke svoje fix ideje kao i sa Cityem i Dzekom.
E halal vam vjera jeste i nasli trenera.
U januaru stize i Dzeko :)
A ja sam rođak od Danisa Tanovića.