Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azerbejdžan izgleda nema nikakvih sportskih ambicija.
Mene je strah samo da ne dodje opet neka fudbalska legenda bez trenerskog iskustva. Nama treba neki iskusan trener, stranac, najradije Nijemac.
Boli ga đon, najmanje milion eura po sezoni, a što god naapravi dobro je uradio. Posao je dobar, a para laka, a Šefket Ramadani je ovaj put u pravu.
Njegova greška je bila što se predomislio kad je dao ostavku. Sa ovakvim neozbiljnim savezom nećemo nigdje dogurati. Sad će izabrati selektora negdje u februaru, samo da uštede na plati, dok će da izgube na drugoj strani 20 miliona KM, zbog toga što se opet nećemo kvalifikovati.
@vrhovni miš Problem je što hoćete pitu od govana , a to je plasman na EP , sve hoćete na silu , a to ne ide . Ova reprezentacija nema sposobnosti ni domet za igranje velikih takmičenja to su dokazali 100 puta do sad . Bolje da se nađe selektor kao dugoročno riješenje i da se radi smjena generacije i bez stavljanja ikakvog pritiska .
Nek mu je sretno
Abd. Prihvatice on tu ponudu, nama treba drugi tip trenera
Pusti sad zalopojke, da je valjo mi bi se kvalifikovali...... Vodite ga eto vam ga djaba....
Kad pogledas Mancinija i Prosineckog u Zenici,shvatis da je Prosinecki mahalac jedan obicni,mi smo ko smetljari kad izadjemo na teren
@lep je džigi istina, kad sjetim Sušića u onom šuškavcu na svjetskom, katastrofa. Svi lijepo obuceni samo on ko da je se na pijaci oblacio.
Nas je upropastio, upropasti će i Azerbejdžance. Jadna njihova reprezentacija.
Ode Zuti sa chevapa na kebab!
Dajte više ohladite sa Prosinečkim. Mi smo na velikim mukama i u problemima. Još kad je Prosinečki dao ostavku svakome je trebalo biti jasno da se ne možemo plasirati direktno na EU. Tada je trebalo izabrati nekoga od naših domačih trenera ( Musemić, Osim, Marinović ) koji jedini znaju od kakvog smo ''materijala'' i dati im da nas vode prije baraža na te dvije utakmice , da sami vide šta i kako.
Idi vala voda te odnijela i drugima nesreću donjelaaa
Ma nek ide i kartu mu platit
Zuti bi harao sa repkom nasom ali nekoga je sabotirao...
Otjerace i njih u k....