Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Jarni u Olimpic....
Bravo klixu za tekst. ODLAZI Jarni ubleho jedna svjetska. Nasu legendu su otjerali da bi instalirali ovog amatera pocetnika, koji samo nize neuspjeh za neuspjehom. Vjerovatno ce mu FKS biti zadnji trenerski posao u zivotu.
Otiće on tamo gdje ne treba...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nema, to se najavljivalo . . . to trenercina, to proljece u bordo boji, to titule, to ovo, to ono . . . a 'vamo niđe veze ! Stvarno ste nerealni, vi kitari. Pa majku mu, budite jednom posteni pa recite, gdje je to taj covjek bio trener, kakve je to imao uspjehe i s kojim klubom ? On je, ba, pocetnik ! I na osnovu cega ste najavljivali sve ono sto ste najavljivali ??? Zbog Tananovih para ?!? Zbog polovnih Makedonsko Srbijanskih igraca ?!? Mislim . . . Dajte ljudi, sletite malo, odmorite. Bice vam lakse kasd realno sagledate situaciju. A to je . . . ZELJO SAMPION - OPET !
Mourinha da dovedu ne bi mogao nista uraditi sa ovakvim igracima,nije trener kriv sto su igraci nekvalitetni,jaca je moja raja kad se skupimo na terminu
predlazem Jarniju Visit Hodza:-)
Mislim da autor teksta nije dorastao ozbiljnom pšoslu kojim se bavi. Novinarstvo, a naročito sportsko, traži mnogo svestraniji pristup i više relevantnih informacija prije nego što se ovakvi ozbiljni zaključci ponude čitateljima cijenjenog Klix-a. Ja, recimo, dugo pratim sport i mislim da je Robert Jarni sjajan trener i pedagog. Bio bih najsretniji ako bi Robert, nešto kao Alex F., trajao narednih 10,15,20 godina, da mu prvi asistent bar isto toliko dugo bude legenda tima, njegov prethodnik Musemić. To bi, po meni, bila prava dobitna kombninacija. A mi, navijači, moramo znati da uspjeh ne dolazi preko noći. Svjedoci smo ozbiljnog pristupa trenerskom poslu i igri i moramo biti strpljivi, imati puno povjerenje u ovo rukovodstvo i igrače. Rezultat, tvrdim, neće izostati. Na kraju, ne mora se titula osvojiti ove ili naredne godine, bitni su dobri temelji. Ja, inače, nisam navijač Sarajeva. Navijam za Želju ali radovao bih se svakom uspjehu naših komšija sa Gradskog stadiona na Koševu.
Napokon procitah jedan normalan , intelektualan komentar. Svaka cast .
Jarni je dobar tener ali se od govana(igrača) pita nemože napraviti.Možete dovesti i Murinja i Gvardiolu zajedno ali nema igračkog kvaliteta i tačka.
Ma dobro sta...imamo jos KUP, u igri smo Jarnija podhitno smijeniti i odvesti normalnog NAPADACKIi orjentisanog trenera vec jednom. Ovo sve neki sigurasi
koji ste svi vi fudbalski strucnjaci to je cudo jedno veliko a niste otisli dalje od skolskog igralista.Kada su Jarnija doveli bila vam puna usta hvale prva utakmica aoma prozivke Pitanje jedno kada je bio Jovic nije valjalo svi napolje i prica da dodje Musemic on dodje pa ni on ne valja pa pocele prozivke..sad bi kao djecu Sarajeva da vode klub pa sta bi kad je bio Vresanovic trener nije se moglo zivjeti od prozivki.Znate li uopste sta hocete ili samo ljecite zivotne frustracije..Imamo dobar igracki kada ma daj te molim vas ne igra Jarni nego 11 igraca od kojih niko il ne zna dati go il nece gledajte stvari relno ko god dodje nece se promjeniti situacij DOK IGRACI NE ZAPOCNU ZABIJATI GOLOVE, a to sto vi nemate strpljenja pored silnih izmjena trenera da se situacija stabilizira e tu se opet vracamo na vase zivotne frustracije.
Kao što sam rekao čim je dotični došao BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION OPET ŠAMPION BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION OPET ŠAMPION
Potpuno se slazem sa klixovim komentarem, Sarajevo raspolaze sa solidnim igrackim kadrom, koji vodi Jarni (veliki igrac) ali i veliki promasaj u trenerskoj profesiji, pod hitno ga smjeniti. NAJVECI PROMASAJ U POSLIJERATNOM PERIODU ROBERT JARNI !!!!!
Kad se samo sjetim "lijepih" vremena, davno je to bilo, ima i mjesec i po, kako su "divovi", nakon sto ih je za sitne pare Tan kupio, najavljivali da ce osvojiti sve zivo. Bayern i Barca su se pobojali i za, tolika je to euforija bila. I onda pocinju tih kobnih 0:0 i ostase "divovi" na oziciji kao da i dalje igraju za bureka. Ali fakat, nemojte se sekirati, nije do vas, do Tana je. Naime, eno mu i Kardif ispada iz Premier lige, pa zasto bi mu i druga velika investicija, FK Dekret 1946, prosla bolje.
Ko je prije 3-4 mjeseca doveo Jarnija ,kao strucnjaka,pojacanje ,itd,itd ???? Isti ovi ublehasi koji sada traze zrtveno jagnje za nastavak svoga pranja para kroz FKS. Dino Ubleha i njegov Gang ljigavaca !!
dje ste divovi nisam vas prepozno cujem imate para niste kokuzi ko mi pa da igraci prodaju naocale. Od tih para kupilpi ste i penal u prijedoru, ali jbg niste uspijeli doc do kaznenog za 90 minuta hahahahahahah
Pa kad su otjerali Jovica jednog od najboljih trenera poslijeratnih kojeg su imali cemu ce se ovaj nadat...samo je bio igracina...jedan od najdrazih mi iz one generacije...
Jovic je isto defanzivnu igru forsirao i iste gluposti su se desavale.Sjeti se ine utakmice na Kosevu protiv GOSK-a.Za 90 minuta nisu imali ozbiljnijeg suta u okvir gola.
Jovic je isto defanzivnu igru forsirao i iste gluposti su se desavale.Sjeti se ine utakmice na Kosevu protiv GOSK-a.Za 90 minuta nisu imali ozbiljnijeg suta u okvir gola.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sad adio , a sad adio ni Bog nezna kad , ni Bog nezna gdje .... malo kitarevo :) :) :)
Nidje veze tekst..sacekajte do kraja pa cemo vidjeti kako ce se zavrsiti. Opet, ako osigura Evropu, treba ga ostaviti na klupi..i napasti titulu sljedece godine, zajedno sa Jarnijem i ovim igracima! Ja mu samo zamjeram sto Krste ne igra spica, i sto Anid ne igra cesce. Ipak je Krste pravi spic, a Anid je strasan po strani! Mozda bi bilo vise golova onda...
treba čovjeku dati vremena ma i ovi igrači su karine