Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokvareni i inficirani zubi mogu napraviti brdo zdravstvenih problema
Redovna kontrola sprijeći i na vrijeme lijeći
Te hronicne upale(granulomi,ciste) koje mi ne osjetimo da su prisutni u kosti tj.na korijenu zuba mogu napraviti jako veliki problem za organizam.Zubi su bitni i treba raditi na svijesti o njima.
Moj prijatelj je izgubio pola kose na glavi dok nisu skontali da je uzrok svega pokvaren zub.
Perite zube, pesini. A zubaru mozete otici i prije nego vas zaboli raspadnut zub spreman za vadjenje.
Kako otkrit cistu ispod zuba ako ne boli? Moze li se vidjeti na RTG snimku kompletne vilice? A drago mi je zbog Robbena, bio je u strasnoj formi prije ove "povrede"
Nije mu ništa
Kod nas bi umro ko pasce od sepse ...
Dobro je pa nisu sihri
Bičakčić.
@Posljednji Mohikanac dok im je babo bio ziv to je bila ordinacija Poslije njegove smrti poceli se baviti kafanama, restoranima, ascinicima a oridnacija onako za zajebanciju
Nek uzme rodni list i oblozi bolno mijesto...3x na dan
Bozije davanje
Kod mene je isto cista ispod zuba nazalost nanijela srcani problema (u 30. god :-( )... na svu moju srecu nije steta bila ogromna tako da sam se oporavio - sada 5 god kasnije.
Svejedno ide u penziju...može i protezu staviti
mislim da ga celavost koci u razvoju