Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J,EBE,MO BRACI SVI MAM,U
BILAL, brat, loma se zaboje :P
Pošto se ne može ovo komentarisati tamo: Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Samo bi se grohotom nasmijao, kao ona primljena preko konkursa, pa zaista ovo je najsmješnije što sam ću u životu. Sa fakultetom političkih nauka dobiti posao regularno :)))))))) oj Džeko dobro si sredio svojoj seki.
nije G.O.V.N.O nego se pas P.O.S.R.O
ma odjebi majmune glupi, pa braco je prvi pokusao otvoriti oci o situaciji u nasem savezu, lopovluku, nestrucnost i reketiranju pojedinuh igraca..kako zaboravljate sta je ucino i kad je igrao za repku, kad niko nije htio ni pomisliti, pjevao nasu himnu jedinu, a ne ovi nasi glumci..lako je sad igrat, ono je bilo vrijeme kad se niko nije htio odazivati pozivima, kad su najvece zvijezde igrale za druge zemlje, i izmisljali kojekakve razloge da se ne odazou.. HASAN SALIHAMIDŽIĆ SVAKA TI SCAST LEGENDO, POKAZAO SI KOLIKO VRIJEDIS I KOLIKI SI PROFESIONALAC, SAD SE TEK VIDI DA SI BIO U PRAVU, AL TESKO JE NASEM NARODU OCI OTVORITI!!
slazem se sa tobom K, jedini igrac koji se trudio u repki u to vrijeme je bio sergej barbarez
Kako li ce se djeca dijasporaca izjashnjavati koga li oni vole .Zivi vam je primjer onaj PARMAK izet hajrovic i njegov brat sead oni vise vole svajcarsku ,takvima treba zabraniti ulazak u Bosnu dozivtno pa nek vole koga hoce.
E, da vidimo na koga me ovo podsjeća. Isto je igrao za Bayern i isto mu je bio važniji od reprezentacije. Ah da Braco
Bayern je njegov hljeb WTF HAHAHAHAHHHA