Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH GUBI OVU UTAKMICU SA 3:0. IRAN BOLJI NAZALOST.
KVALITETNIJI IGRACI, VISE SE TRUDE, IMAJU VISE ZNANJA, IMAJU BOLJEG SELEKTORA, U KRAJNJEM SLUCAJU, LJUDI NISU ISPALI ARGENTINA IH JE JEDVA POBIJEDILA I TO ODLUKOM SUDIJE, A SA NIGERIJOM SU IGRALI NERIJESENO. PREMA TOME, BOLJI OD NAS U SVAKOM POGLEDU. 3:0 ZA IRAN!
iako je individualni kvalitet igrača debelo na našoj strani. ------------------------------------- CEKAJ KVALITET NA NASOJ STRANI, MI VEC ISPALI JER SU NAS ARGENTINCI LAGANO POBIJEDILI, A I NIGERIJCI, DOK SU IRANCI IGRALI SA NIGERIJOM NERIJESENOM I ZAMALO SA ARGENTINOM, GDJE SU IM UKRALI CISTI PENAL?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10363100_10203778471042884_5699101683272561843_n.jpg
Baš zbog ovakvih utakmica je dobro imati po jednog brkića ili demića. :D
ne mogu biti ludji od NAS Bosanaca i Hercegovaca :))) sretno zmOjeviii !! Taman izgubili - ponosni smo na vas !!