Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da podsjetim novinara da 2.mjesto nije plasman u Katar nego u baraž, a od baraža godinama imamo ružne snove. Ali ok. Poklopili se rezultati i ako budemo igrali kao sinoc...pa možemo do tog baraža.
ja sam stvarno mislio da idemo ako smo 2 mjesto. mislim necemo biti ni drugo mjesto ali sada si mi ubio sve nade... jepeni baraz... garantujem ti portugal ako budemo drugi...
U baraz ide 10 drugoplasiranih + 2 pobjednika lige nacija 20200/2021, formiraju se tri grupe po 4 ekipe i onda se igra nokaut sistem. Samo tri ekipe se prikljucuju pobjednicima grupa. Kad se igra jedna utakmica u nokautu sve je moguce sa dobrom postavkom igre i borbenoscu.
A sto ne prikazase 3D projekciju prelaska lopte preko linije, zna li neko? Izledalo je kao gol ali zbog ovoga malo smrducka .... Bravo za Peteva
zato sto nemaju goal line tehnologiju i vidjeli su koliko i mi na tvu al posto su u pitanju francuzi gol je svakako
Lopta ba presla pola metra gol liniju 🙂.. Autogol
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ako ne padne nemamo sta traziti u kvalifikacijama...
Čak i da dobijemo sve do kraja, bez izgublejnog boda, možemo biti najviše drugi, pa onda u baraž koji smo već toliko puta prošli.
Da imamo razloga za optimizam. Kad smo ono zadnji put pobjedili? A da bilo je to protiv velikog Lihtenštajna 18 Novembra 2019.
Pa vala, ako ne dobiju Kazahstan i Finsku,
kazhastan nesmi biti ni u pitanji!! ukrajina i finska su problem
Ono: Kazahstan mora pasti, koda se protiv njemačke igra
navijači se puno vežu za Zmajeve, a oni samo čekaju da odrade utakmicu i idu kući
Dresovi su nam mraaak!
teško, i Kazahstan je za nas prejak, hahahaha
Odmah proracuni, koliko nam bodova treba haha
Volio bih da se kvalifikujemo, ako ništa drugo, onda samo zbog onog Edina. Mašina. Čitavu karijeru daje primjer drugima kako se treba ponašati na terenu. Borbenost, zalaganje, volja... mene oduševljava i dan danas. Čitam kritike na račun Pjanića a ja lično mislim da nije bio loš. Nisu loši bili ni Hadžiahmetović, Cimirot, Seo i Šehić. I ostali su se dosta dobro uklopili uz ove.
NEMA ŠANSE DA MI DOBIJEMO KAZASATAN KAKO??
Ne pobijedimo li Kazanstan u dvomeču kao da nismo ništa uradili, neka kalkulacije krenu, tu smo šampioni.
"baraz baraz mi nikad necemo proci " by dvadesetorica ... uglavnom sretno momcima ,srce na teren pa kako bude
cuj kiks protiv finske koja je bar duplo jaca od nas