Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lojavci, znate da ga samo mozete hrvatima polabrnjati, onako u slast kako ste naucili. ko vam je kriv sto vas bog nije dao ni zasto osim mahalasenja i ispijanja kafa po vasdan. ove godine Zrinjski sampion, dogodine Siroki i sve tako redom. a vi se usredotocite na sjedecu odbojku, lezi vam pravo! :-)))))
ja bi sve klubove sa predznakom H izbacio iZ lige, ili im dati ultimatum da izbace H iz predznaka, ako nece neka se sele u HR i neka se tamo takmice....
zasto se bosnjacki klubovi malo ne ujedine?? pa ne znam neki dan u zap mostaru odrzan skup klubova za hrvatskim predznakom???? kako zasto jeli se iko pitao to i odakle im pravo to da rade i sta su radili na tom sastanku stelili sebi bodove???? i nas j.. NSBiH nista da kaze o tome... mislim da bi se nasi veliki klubovi trebali ujediniti naprvaiti slican sastanak i otjeratu bargu u kozju ligu odakle su i dosli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
posusje orasje u prvu ligu ole ole :D
kako ne treba, Sarajevo je odmah tu. dva kiksa i...
bravo orasje, samo da zrinjski pusti posusju njima ionako ne treba.
Autobus kojim su putovali navijači Slobode sa gostovanja u Širokom Brijegu zapaljen je u Mostaru. Kako neslužbeno saznajemo u autobus koji je prevozio navijače Slobode sa gostovanja u Širokom Brijegu uletjela je baklja. Usljed toga autobus se zaustavio, navijači su ga napustili nakon čega je izbila masovna tuča, a autobes je izgorio.
jadnija ekipa od zelje nije 2 godine gostovala na \"Goal\"-u Moje Orasje ce vjerovatno ispasti ali je bolje od zelje za 2 klase, realno govorim.
haha kako je jadan ovaj zeljo hahahahahah hahahaha hahahaha hahahahah hahahah joj kako je jadan, manijaci hahahahaahhaahahahhahahaahha hahahahahahaahhahaah hahahahahahahahahah
jako orasje u pm
Treba ovog Hotica i pola igraca sutnuti sto prije. Treba vratiti Amara, Zuju, Brkovica eh onda bi mogli se necemu nadati. UPRAVA NAPOLJE!!!
SAMO TAKO NAPRIJED POSUŠJE!!!!
Nakon punih 4 godine koliko nisam isao na utakmice premijer lige,odlucio sam otici na slijedecu utakmicu Sarajeva,odusevljen sam,samo se bojim da je ovo kratkog daha!
Hoce li Seljo ostati u ligi? Selam od komsija koji su trenutno na drugoj poziciji i jurisaju na titulu prvaka.
samo celik