Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDAN PRIJEDLOG ovo prelazi sve granice , zapalte im vozni park pa ce sljedeci put razmisljati da li ce biti u upravi kluba p.s. zna se na koga mislim vrijeme je za akciju
Niko na svijetu, nema tako lijepo, pitomo, ljudsko tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI.
Još uvjek se divim nevjerojatnom dizajnu tablice. Može biti da kreator ove tablice ide ruku pod ruku sa načelom: \"kakvo prvenstvo takva i tablica\"
Modriča je od nas izgubila i sada je prošlogodišnji prvak BiH na 15. mjestu sa mizernih 21 bodom!!! Pa zar to nije strašno!!!
Samir A, Faruk T. - NAPOLJE!!! Ovaj cirkusant sto je dosao neki Hotic neka ide u p.m odakle je i dosao. Jesmo smece postali sad kad nas Slavija uzmi bit ce nam druga liga!!!
Moj Istina, a kad su to Bosanci bili prvaci??? Nijednom otkad su se u ligu ukljucili Hrvati i Srbi. Bili su prvaci dok je u Premier ligi igrala Gradina iz Srebrenika i ROSK iz Tesnja, a otkad su Srbi i Hrvati tu, nikad!!! Jer, od Zelje i Sarajeva ostala su samo imena i stara slava, u stvarnosti - nista drugo!
Pa mora i Posusje na nekom nabijat gol-razliku!
nisu horde radi loše igre napustile stadion... \"GDJE GOD DA SMO, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS\"
SAMO DA POHVALIM POTEZ HORDI ZLA STO SU NAPUSTILI DANAS NAKO SRAMOTNU UTAKMICU NA KOSEVU. NE RAZUMIJEM KAKO SARAJEVO HOCE U EVROPU SA ONAKOM EKIPOM.NEMOZE ŠKORO SAM IGRAT
ISTINA --- Sarajevo prvak slijedece sezone hahahahahahahahhahahahahaha objavi to na www.vicevi.net. Ja slijedece sezone vec vidim OLIMPIK u predkolu lige prvaka...
jedino mile laktaš neda bodove braci srbima koji se \"bore\" za titulu, ostalo sve standardno domacin+sudija=pobjeda
NARAVNO,, DOMACINI UZELI SVE BODOVE,, svaka cast momci samo nastavite
Jednu godinu hrvati prvi,pa drugu srbi pa onda barabe (tj. bosanci) sad zrinjski next year Sarajevo... @ D ne varas se,to je to :)
ja sam predlago da im se ubaci jos koja lopta,pa nek se igraju jedni tamo a jedni vamo.pola ove frke nebi bilo.
jesmo poderali Zvijezdu :)