Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njanjajevo, Meljo, Adžem, Musemić..samo to
Rezime: Još jedno kolo kukuruz lige
PRVU UTAKMICU DA SARAJEVO IZGUBI J.BAT CE SVE MUSEMICU
Rezime kola: "I nakon dolaska Musemica na Kosevu i dalje ugodnih -8".
TAKO IHTIJAREVIC I BULJUBASIC KUPUJU VRIJEME KOD NAVIJACA
jel' stid saveza više? Pitar sam, al' liga nam je NULA! Do kad će se želji namještat titula?(mislim na penal protiv radnika), Zašto repka ne igra na koševu? Zato da bi se promovisala grbavica! Fuj!
I ja sam pitar druze, al moras pojesti snickers
Eto kako nam savez namješta titulu čist penal nam nisu svirali, a Grbavica je svjetlosnu godinu ispred Lavora, tamo se godinama ništa nije uradilo, WC nisu popravili ima već 8 godina kad god odem tamo voda curi.
Kakve su rezultate napravili u prvih nekoliko kola, i jos gore kakvu su igru pruzili, i 2000 navijaca je previse. Nije dovoljno zamjeniti trenera, i uprava i igracki kadar mora da se osvjezi, takvi kakvi su ne smiju dobiti nikakvu podrsku.
Djesu oni pitarcici sto govore kako savez zelji povecava brojke gledatelja.Sta je onda ovo 2000 na kosevu cega pasha moj solidni cega 2000?
Liga definitivno, ali definitivno nikad nije bila gora...
I ovo rezime ????
Rezultati, ključni podaci svakog meča, zbir navijača i golova, lista strijelaca... Valjda to i treba biti rezime?