Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu pih ligu prati cijeli svijet. :)))
Navijac sam slobode al realno zeljo je najjaca ekipa trenutno,cuvajte petrovica dobro...
ovu pih ligu prati cijeli svijet. :)))
Bice neizvjesno ,pogotovo sad nakon kikseva Zrinjskog i Sarajeva. Nasa liga je ruku na srce najzanimljivija na Balkanu . Ipak ima nekog napretka ,nije sve bas tako crno kako je nekad bilo. Tek prave utakmice dolaze , sve u svemu moci ce se gledati i pratiti .
Ulazi se u zanimljivu završnicu prvenstva u obje grupe . Lijepo bi bilo da se malo više igra ofanzivni fudbal ali zbog visokog uloga čekaju nas tvrde i jako oprezne tekme .Sretno svim ekipama u borbi .
Ruzni ti "kraljevi iz Jajaca"! Kada covjek pomisli da ne moze biti gore onda napisete novu nebulozu..
ćelik...????
Ima li gdje raspored narednih utakmica? Gdje i sa kime igraju Zeljo, Saraj'vo i Zrinjski?
ima na www.sportsport.ba
FK SARAJEVO ❤