Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzivo je bilo gadno za gledati kako ga je nokautirao, dobro je prosao hvala Allahu....
Sreća pa je Slavko Vinčić brzo reagovao i prekinuo igru
Mogao je hladno umrijet dok se smilovao
Golman zna sta je uradio i zove konja da prekine igru,al jok,Argentina je to...
Od srca ti zelim brzo ozdravljenje i povratak na zelene terene. Sretno.
Po teoriji pojedinih 'holiday inn' stručnjaka za nacionalnost, ispada da su pradjed koji rođen u Austrougraskoj, djed koji je rođen u Kraljevini SHS, otac koji je rođen u Jugoslaviji i sin koji je rođen u nekoj od sadašnjih ex-YU republika NISU iste nacionalnosti.😂 Moj stric je rođen u Jugoslaviji, a njegovo dijete u Francuskoj i oni nisu znači iste nacionalnosti. Hahaha. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti zbog humora 😂
Tolike pare i nemas bolnicu na adekvatnom nivou nego moras slati ljude u njemačku wtf? Zamisli zivot jednog Austrijanca ili Njemca, sta god mu se desi, ima svu mogucu bolnicku njegu u svojoj zemlji, vjerovatno i u svom gradu
Kako ce u Saudiji neko da slomi facu, jedin oda ga deva opica kopitom. Gdje god se razbijes zabijes glavu u pijesak
bice da MMA i nije tako nasilan sport kao fudbal
Ono je bio ufc dobro je prosao
Extra vijest za potpale. Slavko sudija, a ovaj što traži pomoć musliman
Iskreno, zanimalo me stanje. Hvala na informaciji. Ovo je rijetkost da ovde pročitam prvo neku korisnu informaciju.
Koljeno u glavu, u punoj brzini i s jedne i s druge strane, prvi put kad je pusten usporeni snimak mislio sam da je lik gotov.
Brz oporavak, sudija je kriv što nije prekinuo igru odmah, ali eto igra se protiv Argentine i Messija. Ono su sekunde koje su kobne po život. Onakav udarac u glavu, plus udarac od tlo, sreća što je živ.
Sudar je bio žestok,još zatiokom ozemlju,molim Boga da mu olakša bol i brzo ozdravljenje da mu da...trebali bi svi nogometaši nositi zaštitne kacige,poput one što je onaj golman nosio,ne mogu imena da mu se sjetim.
Sretno brate!
mene je zabolilo kad sam gledao. Mislio sam da je lik pogino..
SP mozete gledat na rd-live.com , imaju svaki domaci kanal.
ziv i zdrav bio majstore