Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace pored Zeljeznicara, Celik je pobijedio Olimpic rezultatom 2-0, to ne pise jer je Celik ipak zenicki klub a Olimpic ne bitan totalno prema misljenju amatera s Klixa...
Pise samo ti ne pratis
Da da, tri sata nakon kraja tekme...
Željezničar: Antolović - Livaja, Kosorić, Bogdanović, Kvesić - Hadžiahmetović, Blagojević, Đelmić, Beganović, Kokot - Bajić. Gol Diatta, 88 min. Vidi Željine djece :-)
dodaj Memiju koji ce igrati...imas hadziahmetovica ,sadikovicE,bajica beganovica...sta hoces??????????
Samo ga mozete glamati Zeljinoj djeci i Zeljinoj skoli. A ta ista skola je dala najboljeg strijelca BHT Premijer lige, Najboljeg mladog igraca u Ligi,najboljeg strijelca Reprezentacije BiH u historiji, ta skola je dala trenutno najboljeg defanzivca u Repki, ta skola je dala je mnoge igrace kojima skandirate imena na svakoj utakmici u Zenici. Za par godina morat cete kupovati i juniore i kadete, jer svaki normalan roditelj dijete ce slati na Grbavicu u nadi da ce mu sin postati novi Dzeko, Višća, Zukanovic i drugi, a prije svega da ce postati covjek.
kakvi su ovo dresovi...šta radi ta policija??? što ovo ne hapsi
ja konto sudija dribla hahaha
hahahahahaha 10 sudija na terenu...hahhahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo jedan klub,samo jedan grad!ZeljoI Sarajevo!!!!!
Kakvi su ovo dresovi, je l' se ovo neko zajebava ? :O