Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jeste, al' bilo je sto je bilo. Casno smo se oprostili u ovome ipak istorijskom podvigu. I neka je vala Avdija uvalio onaj treci. Radi onoga gola i onoga radovanja poslije, ja sad moram lagati po kuci da su mi oci vlazne i crvene od alergije.
Iskreno da ti kazem, toliko sam alergican na ove gramaticare na klix.ba, da se jednostavno najezim kad' procitam ova dobacivanja. Bogami ko' da je to mjerilo necega. Veso' bio, neki od najjacih komentara ovdje na klixu su bez pola slova i ni jednog zareza. Citaj smisao, a to picazliranje ostavi za kresanje bonsai-a.
Costanza, Ne mora se na svaku sitnu gresku odgovarati. Treba nekada ispraviti, ali stvarno pretjerujes.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ono pjanic rekao jebi ga ili mi se ucinilo.
hahahah, i ja sam se to pitala hahahah, kralju xd
Ali,sto curi srecu kvari
MJESTO RADNJE: restoran u Rio de Janeir-u AKTERI: Sep Blater & Michel Platini VRIJEME RADNJE: nekad pred sami početak SP ______________________________________ Blater: Moj Michel, vidim nije vam laka ova grupa što ste izvukli . . . Bice vam gusto Platini: MA ja. Ali, ne brine me to moj Sep, nego se vise brinem , ako prođemo u drugi krug . . . Blater: A sto, moj Michel ? Platini: MA, ako ovi Bosanci budu drugi, iza Argentine, eto ih na nas . . . Imam lose iskustvo s njima. Blater: Jel ono kad ste igrali za Evropsko u Parizu? Platini: Ma ja bolan . . . Morao sam naštelit sudiju da svoraa penal, kako god . . . pa makar i na 17, 18 metara . . . cim neki nas padne, opdmah penal. Jedva se provukosmo. Blater: Ne sekiraj se, moj Michel. Sve cu ja to srediti. Ipak si ti moj haver. Imam jednog sudiju, neki levat, ribar , sa Nopvog Zelanda . . . Nikad nije sudio nista na ovom nivou, pa cemo njega zadužiti da ti to odradi. Platini: Bio bih ti jako zahvalan Sep . . . Blater: Smatraj zavrsenim.
Nema tuge susjedi..sad ste udarili temelje za iduca svjetska u euopska natjecanja...mozda je mala utjeha i za vas i za nas to kaj doma idu i puno jace repke od nasih...ipak je ovo svjetsko prvenstvo juznoamerickih repki..
Znam ja to jako dobro brcak,ne kuzim zakaj meni to govoris...pa 99% mojih komentara su pozitivni.Tu na klixu sam tek par dana i samo sam jednom pichkarao provokatore,al nije bilo bez razloga..jbg novi sam...uglavnom,drago je meni i kad pobjedjuje i BiH,nisam zadojen mrznjom i ne vidim razlog zakaj ne bi navijao za susjede,a za ono od neki dan ce se vec prepoznati oni na koje se odnosilo...btw..nema na cemu i drugi put...
Vedo Vedo Vedice hahahahahaha ... (ludi Marjan) Hvala momci na svemu. Osigurajte Evropsko bice nas 15miliona na prvenstvu !!
nemanja mozes samo to sanjati, zmajevi su jaci nego ikad i nemoj zivjeti ti u zabludi ti i tvoji istomisljenici
ovane pardon bekane sjedi placi i tuguj ali nezaboravi nisu vise one devedesete
ovane i jesi pravi ovan a gdjje je vasa reprezrntacij,nije dobro sjediti kuci ili u nekom kaficu gledati zmajeve i tugovati sto vas nema nigdje
S kim je Srbija danas igrala? :-)
Momci hvala na svemu. Bilo je ovo divnih 90 minuta i divne dvije godine zajednicke radosti. Hvala jos jednom na tome.
svaka riječ je suvisnja za ove dvije tekmu a protiv Nigerije pogrešno viđenje Šušića i WENGER i GUARDIOLA pogreše... a dobra stvar imamo dobre mlade igrače PJANKE mašina dobro igra u odbrani a u napadu još bolji...
dgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgggggggggggggggggggggdgdgdgdggggggggggggggggg
Šta reci da je bilo ovakvo zalaganj protiv Nigerije bio bi prolaz sigurno čak je i Dzeko bio u 16 poslije kornera.
Bosna bi sigurno isla da je nisu sprijecili Fifa i sudije...da je bilo srece ni oni nas nebi zaustavili.
svi su odigrali dobru utakmicu sad pamet uglavu idemo dalje.
U nama Bosnjacima, zadnje sto umire je ponos..mi smo ponosni na sve svoje, na svoje siromastvo, na svoju zemlju, na svoje ljude sirom svijeta! Sirokih grudi i dobra srca, rado prihvatamo sve druge i razlicite kroz vijekove..to je Bosnjak!