Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepisano fudbalsko pravilo: "2:0 je najgori rezultat" se ispostavilo tačnim u večerašnje dvije utakmice.
Prokocao ?
Neznam cemu minusi ? Klix ispravio gresku u pravopisu.
U drugom poluvremenu Tottenham je zaigrao puno bolje i s dva pogotka Kanea i jednim golom Auriera uspjeli su doći do velikog preokreta i pobjede od 4:2. A KO JE ČETVRTI? KLIXE ?
@fbUser1571384906 cetvrti u tvom slucaju tjst prvi je zabio Dele u prvom poluvremenu tupsonr.
Alli, 2x Keane, Aurier. Šta nije jasno?
Drago mi je zbog Totenhema. Ako gineš na terenu, kvalitet će prevagnuti na tvoju stranu. Real je bio bolji, stvarao šanse, ali nije dovoljno. Ako im je Azar ozbiljno povrijeđen, biće više problema u budućnosti.
real ih rastavio na proste faktore. sta ti je fudbal.
Jasta Neka se vrati modric u dinamo i neka pomogne dinamu da prodje barem ovu fazu lp.
Cuj ovoga gdje si murataga to bajgi nekoga prozivas jeli 😂😂🙈
Ahjaah vratio si se
@VooDoo jesi li uzivao u tekmi jarane
"Manchester City i Šahtar su odigrali meč bez pogodaka, a konačni rezultat je glasio 2:2." Da li ste realni, novinari? 🤦🏻‍♀️
Stid ih pa nam brisu komentare sto ofiramo STRUCNJAKE
Gdje si murataga