Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što poznati balkanski akademik Rasta kaže: Džaba ti Roberto, džaba ti Kavalli..
zar ga ti razumijes sta 'pjeva'?
kad prodaju 5 svojih dobice 200 miliona nazad sigurno.. James Rodrigez, Vasquez, Bale su trojica od nekih 7-8 koji sigurno napustaju Madrid ovog ljeta.. oni ce uzeti jos i Pogbu ili Eriksena.. tako da ce biti efektivnog ulaganja od nekih 100 miliona ove godine.. Po meni, Real je ovog ljeta obavio jako dobar posao
Kraljevski klub je odanvno prestao da postoji To je klub prostitutki i primadona
I ja bih bio trener ovoga tima pa makar uz otkazni rok od samo tri mjeseca ( plaće).
Velika mudrost, kupuješ sve što vrijedi i onda si kao veliki klub. Za par godina ostaće 5 klubova u Evropi i šta ćemo onda gledati. Gade mi se ovi megaklubovi koji sve rješavaju parama. Napravi igrača, pa budi velik. Odvratno.
smiješno..svi skupa ne znaju lopte ko jedan Pirlo,jedan Del Piero..pa jedan Beckham koji je mnogima bio mrzak je za sve jednog od ovih precjenjenih instagram modela fudbalski virtuoz bio!!
rekonstrukcija tima. logicno
Samo 2009 su igrači koštali 7x jeftiniji nego danas
džaba vam novci.. moji sinovci.. barsa će ipak igrat malo bolje...
@SajsigaBa Ako im Valverde ostane trener, a sve su prilike da hoce, Barci ce uspjeh biti ostat u ligi slj sezone
@SajsigaBa buhahaha, uefalona bacila 300 miliona na Kutinja i Dembelea koji su debelo podbacili. Klasa u vidu Hazarda kupljena za manje pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ici ce to jos gore, sace Pogba doci za 120-130... Bice blizu 500 + bonusi menadzerima i igracima, nesto sto su i najavljivali
Kakav Real to je bio klub dok je Penaldo igrao, više nikad ni Berlusconi cup neće uzet
Samo ovaj Hazard valja ostalo sve tarabe