Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je već prevršilo svaku mjeru, Evropa će ostati na 5 bogatih klubova, ostali nemaju nikakve šanse. Rješenje - ne gledati jer nema smisla. Zato puno više volim reprezentacije, i tu se kupuju državljanstva, ali ne u ovolikoj mjeri.
Jb više fubal. Lijepa stara vremena kada su i mali klubovi mogli uraditi nešto i osvajati lige. Koja je draž gledati fudbal kada znaš da najbogatiji pobjeđuju? Tužno
Povraća mi se od ovih prepirki real - barca, kostantno iste spike...
Roma mora da proda igrace zbog fair palya a ovi trose 500 miliona??
Cirkus. Volio sam Real uvijek, jos od Huga Sanceza i onih salta kad' postigne gol kad' 9 postane 6, al' mi je ovoga preseravanja dosta.
Sumnjam, Salah vrijedi vise a nejmar je gladan, po mojoj procijeni 750 miliona...
Najpoganiji klub. Kada trose city i psg onda se kenja o tome , a kada ovi klosari trose onda je ok. Od vremena galaktikosa mi nema mrzeg kluba. Daj pokupuj sve sto valja i onda si ti kao nesto osvajas. ma mrs
Za ove što sada pričaju kako Real uništava fudnal, Real je prije 4 godine imao zabranu dovođenja igrača koja je trajala 2 godine. Poslije toga uzeli su 2 igrača iz svoje škole i još 2 kupili te potrošili samo 80 miliona... Dok je poređenja radi Barsa za samo 2 igrača platila 300 miliona dolara. O timovima iz engleske premier lige da ne pričam. Tako da poklopite se već jednom kad ne znate o čemu pričate.
Moraju i oni jednom u 4 godine iskreširati i dovesto prava pojačanja. Na njima je da ponude, na Salahu je da razmisli, niko ga silom neće dovesti u Real. A što se Neymara tiče, ruku u vatru da neće doći, a i ako dođe, taj transfer neće finansirati Real već Nike, ako potpiše Nike za Real, jer Adidasu ističe ugovor na ljeto.
300 miliona eura**** pardon
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neymar možda ali za sala lažete kao džukele zna se da hoće totenhemov dvoj i nymara a ovo za salaha nije smiješna nego i želosna laž.ja sam čuo i da će džeku i pola napolija i zajka zebu.
najodvratniji klub u povijesti svemira
treba realu na ljeto "svjeze krvi" bez obzira osvojili ili ne LP, ako dovedu jednog od ova 2 bice strasan potez reala
A jesul uplatili šta za Grbavicu?
Preseravanje.
Ljepe cifre samo ne vidim baš kako se Nejmar i Salah uklapaju u RM..
Sramota planetarna. Gdje ima publike ima para. Da nema, dobio bi kurku...
@tuzlak478 koliko je takvih primjera? Ne mislim na publiku na stadionu...lp je jako dobar primjer sta se sve iskombinuje da bi onaj koji ima najvise publike pobjedio. Kapitalna ulaganja..ljudi su pohlepni...ovaj transfer ce privuci jos mnogo ociju i novca od sponzora. Tu fudbal najvise gubi